MASKİ’DEN DSİ’YE ZİYARET

MANİSA 06.04.2023 - 16:55, Güncelleme: 06.04.2023 - 16:55
 

MASKİ’DEN DSİ’YE ZİYARET

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ve Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan’ı ziyaret etti. Ziyarette, iki kurum arasında işbirliği içerisinde yürütülen projeler ile hayata geçirilecek yatırımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Devlet Su İşleri (DSİ) 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.  PROJELER İLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNULDU Çınar, Genel Müdür Aslay ve Genel Müdür Yardımcısı Aydınyer’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyarette, iki kurumun Manisa il genelinde işbirliği içerisinde yürüttüğü projeler ile ilgili istişarelerde bulunuldu. “UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ” MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, Manisamızın kalkınması noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi DSİ ile de işbirliği ve uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir araya geldiğimiz görüşmelerde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından kentimize kazandırılan ve kazandırılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda, sorumluluk alanımızda bulunan konularla ilgili DSİ ile yaptığımız görüşmelerin Manisamızın kalkınması açısından oldukça verimli olduğunu düşünüyoruz” dedi. Belgin Koçak
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ve Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan’ı ziyaret etti. Ziyarette, iki kurum arasında işbirliği içerisinde yürütülen projeler ile hayata geçirilecek yatırımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Devlet Su İşleri (DSİ) 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. 

PROJELER İLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Çınar, Genel Müdür Aslay ve Genel Müdür Yardımcısı Aydınyer’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyarette, iki kurumun Manisa il genelinde işbirliği içerisinde yürüttüğü projeler ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, Manisamızın kalkınması noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi DSİ ile de işbirliği ve uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir araya geldiğimiz görüşmelerde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından kentimize kazandırılan ve kazandırılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda, sorumluluk alanımızda bulunan konularla ilgili DSİ ile yaptığımız görüşmelerin Manisamızın kalkınması açısından oldukça verimli olduğunu düşünüyoruz” dedi. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.