AKAN’DAN YUNTDAĞI ÇIKARMASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2022 - 17:35, Güncelleme: 21.02.2022 - 17:35
 

AKAN’DAN YUNTDAĞI ÇIKARMASI

Mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın bu seferki durağı Örencik ve Karaveliler mahalleleri oldu. Halk tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Akan, yerel yöneticilerin burada yaşayan vatandaşlara verdiği sözlerin tutmadıklarını söyledi.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Örencik ve Karaveliler mahallelerini ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte mahallelere giderek halkın sorunlarını dinleyen İYİ Partili Akan, yerel yöneticilerin verilen sözleri tutmadığını söyledi. İYİ Partililer, halk tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Mahallelilerin büyük ilgi gösterdiği program sonunda alınan notlar, yerel sorunların çözülmesi için hazırlanan çözüm raporuna eklenecek. “ÖRENCİK MAHALLESİ SONDAJ KUYULARI VE DÜĞÜN SALONU İSTİYOR” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Mahalle ziyaretlerimizde ilk olarak Örencik Mahallemizi ziyaret ettik. Örencik Mahallemiz, yaklaşık 500 kişinin yaşadığı büyük bir mahallemiz. Ancak mahallemizin sondaj kuyuları çok yetersiz. Köyümüzün düğün salonu yok. Örencik, yerel yöneticilerimiz tarafından verilen sözlerin tutulmadığı bir mahalle. Vatandaşlarımız sondaj sorunlarının bir an önce çözülmesini ve köye bir düğün salonu kazandırılmasını istiyor” dedi. “KARAVELİLER MAHALLESİ UNUTULMUŞ!” Örencik Mahallesi ziyaretinin ardından Karaveliler Mahallesi’ne geçen Başkan Akan, bu mahallede de vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Akan, “Karaveliler Mahallemize yıllardır kanalizasyon hattı döşenmemiş. Halkımız foseptik çukurları açıyor. 2022 yılında Karaveliler mahallelilerimizin yaşadığı tam anlamıyla rezalettir. Yuntdağı’nın unutulan mahallelerinden biri de ne yazık ki Karaveliler olmuştur. Biz inanıyoruz ki bir sonraki yerel seçimlerde Yuntdağlılar yüzünü güneşe dönecek ve sosyal belediyecilik anlaşılıyla tanışacaklar. Sorunlarının bir an önce çözüldüğü, sıkıntı çekmedikleri, unutulmadıkları bir belediyeye sahip olacaklar” ifadelerini kullandı.
Mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın bu seferki durağı Örencik ve Karaveliler mahalleleri oldu. Halk tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Akan, yerel yöneticilerin burada yaşayan vatandaşlara verdiği sözlerin tutmadıklarını söyledi.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Örencik ve Karaveliler mahallelerini ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte mahallelere giderek halkın sorunlarını dinleyen İYİ Partili Akan, yerel yöneticilerin verilen sözleri tutmadığını söyledi. İYİ Partililer, halk tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Mahallelilerin büyük ilgi gösterdiği program sonunda alınan notlar, yerel sorunların çözülmesi için hazırlanan çözüm raporuna eklenecek.

“ÖRENCİK MAHALLESİ SONDAJ KUYULARI VE DÜĞÜN SALONU İSTİYOR”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Mahalle ziyaretlerimizde ilk olarak Örencik Mahallemizi ziyaret ettik. Örencik Mahallemiz, yaklaşık 500 kişinin yaşadığı büyük bir mahallemiz. Ancak mahallemizin sondaj kuyuları çok yetersiz. Köyümüzün düğün salonu yok. Örencik, yerel yöneticilerimiz tarafından verilen sözlerin tutulmadığı bir mahalle. Vatandaşlarımız sondaj sorunlarının bir an önce çözülmesini ve köye bir düğün salonu kazandırılmasını istiyor” dedi.

KARAVELİLER MAHALLESİ UNUTULMUŞ!”

Örencik Mahallesi ziyaretinin ardından Karaveliler Mahallesi’ne geçen Başkan Akan, bu mahallede de vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Akan, “Karaveliler Mahallemize yıllardır kanalizasyon hattı döşenmemiş. Halkımız foseptik çukurları açıyor. 2022 yılında Karaveliler mahallelilerimizin yaşadığı tam anlamıyla rezalettir. Yuntdağı’nın unutulan mahallelerinden biri de ne yazık ki Karaveliler olmuştur. Biz inanıyoruz ki bir sonraki yerel seçimlerde Yuntdağlılar yüzünü güneşe dönecek ve sosyal belediyecilik anlaşılıyla tanışacaklar. Sorunlarının bir an önce çözüldüğü, sıkıntı çekmedikleri, unutulmadıkları bir belediyeye sahip olacaklar” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.