AKHİSAR’DA ATIL ALAN ZEYTİN BAHÇESİ OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2022 - 14:34, Güncelleme: 06.06.2022 - 14:34
 

AKHİSAR’DA ATIL ALAN ZEYTİN BAHÇESİ OLDU

Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanına yeni park ve yeşil alanların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Gölet konser alanında yapılan yeni çocuk oyun alanı, yeşil alan, kum havuzu ve açık hava spor aletlerinin bulunduğu parkın ardından şimdi de Gölet giriş alanında Zeytin Kafe ilçedeki en gözde mekan olmaya aday oldu. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu gölet alanının artık eskisinden çok daha güzel olduğuna işaret ederek çalışmaların ara vermeden devam edeceğine dikkat çekti. Başkan Besim Dutlulu yaptığı paylaşımda, “Gölet alanımız artık eskisinden çok daha güzel. Parkımızın girişinde yıllarca atıl vaziyette kalan alanı, zeytin bahçesi olarak yeniden şehrimize kazandırıyoruz. Tamamlandığında kafesi, şelalesi, çiçekleri ve zeytin ağaçları ile çok güzel bir görünüme kavuşacak.  Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanına yeni park ve yeşil alanların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Gölet konser alanında yapılan yeni çocuk oyun alanı, yeşil alan, kum havuzu ve açık hava spor aletlerinin bulunduğu parkın ardından şimdi de Gölet giriş alanında Zeytin Kafe ilçedeki en gözde mekan olmaya aday oldu.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu gölet alanının artık eskisinden çok daha güzel olduğuna işaret ederek çalışmaların ara vermeden devam edeceğine dikkat çekti. Başkan Besim Dutlulu yaptığı paylaşımda, “Gölet alanımız artık eskisinden çok daha güzel. Parkımızın girişinde yıllarca atıl vaziyette kalan alanı, zeytin bahçesi olarak yeniden şehrimize kazandırıyoruz. Tamamlandığında kafesi, şelalesi, çiçekleri ve zeytin ağaçları ile çok güzel bir görünüme kavuşacak.  Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.