BABACAN: ORTA DİREK YIKILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2022 - 14:34, Güncelleme: 14.11.2022 - 14:34
 

BABACAN: ORTA DİREK YIKILDI

DEVA lideri Ali Babacan büyük coşkuyla karşılandığı Denizli mitinginde orta direğin yıkıldığını, çiftçinin kan ağladığını, ancak bu durumu 6 ayda düzelteceklerini söyledi. Babacan’ın Denizli’deki mitingine DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, parti yöneticileri ve birçok partili katılım sağladı.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Denizli'de düzenlediği mitingde büyük coşkuyla karşılandı. 7 bin kişinin katıldığı mitingde DEVA lideri Babacan, Türkiye’nin sıkıntı içinde olduğunu belirtti. BABACAN İNSANLARIN SIKINTISINA DİKKAT ÇEKTİ Bu ülkenin insanlarının çektiği sıkıntılara, yokluğa, yoksulluğa, haksızlığa, adaletsizliğe, çiftçinin mağdur edilmesine, Kale’deki biber, Beyağaç’taki tütün, Honaz’daki kiraz, Güney’deki kekik, Tavas’taki çekirdek, Çivril’deki elma üreticisinin zararına satış yapmasına, tarlada 3 lira olan Çivril şeftalisinin pazarda 25 liraya satılmasına, Tavas-Avdan’da köylünün toprağının gasp edilmesine, tarımın kömür madenciliğiyle bitirilmesine itirazları olduğunu ifade etti. “MAAŞLAR ENFLASYON KARŞISINDA ERİDİ” Babacan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Diplomaların çoğu artık işe yaramıyor. Bu nedenle gençler arzu ettikleri türden bir iş bulmakta zorlanıyor. Biliyoruz, son yıllarda çalışanlarımızın da, emeklilerimizin de maaşları enflasyon karşısında eridi gitti. Bakmayın, bu hükümet kulağını altına alıp yatıyor. İşçilerin de, memurların da, emeklilerin de eline geçen para pul oldu. İşte biz bu ekonomik kriz iklimini 6 ayda ortadan kaldıracağız. Enflasyonu da en geç ikinci yılın sonunda tek haneye düşüreceğiz, dikkat edin, süre veriyorum, zaman söylüyorum, orta direği yeniden inşa etmek, bizim boynumuzun borcu.” BAŞKAN TUNÇDİREK DE MİTİNGE KATILDI Denizli mitingine Manisa'dan da İl Başkanı Cansın Tunçdirek, parti yöneticileri ve çok sayıda partili otobüslerle giderek katılım sağladı, Tunçdirek, "Meydanlar gösteriyor ki halkımız Babacan'ı istiyor ve bekliyor, seçim yaklaştıkça kendini gizleyenler de ortaya çıkacak, gerçek ilgi çok daha fazla" dedi.
DEVA lideri Ali Babacan büyük coşkuyla karşılandığı Denizli mitinginde orta direğin yıkıldığını, çiftçinin kan ağladığını, ancak bu durumu 6 ayda düzelteceklerini söyledi. Babacan’ın Denizli’deki mitingine DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, parti yöneticileri ve birçok partili katılım sağladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Denizli'de düzenlediği mitingde büyük coşkuyla karşılandı. 7 bin kişinin katıldığı mitingde DEVA lideri Babacan, Türkiye’nin sıkıntı içinde olduğunu belirtti.

BABACAN İNSANLARIN SIKINTISINA DİKKAT ÇEKTİ

Bu ülkenin insanlarının çektiği sıkıntılara, yokluğa, yoksulluğa, haksızlığa, adaletsizliğe, çiftçinin mağdur edilmesine, Kale’deki biber, Beyağaç’taki tütün, Honaz’daki kiraz, Güney’deki kekik, Tavas’taki çekirdek, Çivril’deki elma üreticisinin zararına satış yapmasına, tarlada 3 lira olan Çivril şeftalisinin pazarda 25 liraya satılmasına, Tavas-Avdan’da köylünün toprağının gasp edilmesine, tarımın kömür madenciliğiyle bitirilmesine itirazları olduğunu ifade etti.

“MAAŞLAR ENFLASYON KARŞISINDA ERİDİ”

Babacan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Diplomaların çoğu artık işe yaramıyor. Bu nedenle gençler arzu ettikleri türden bir iş bulmakta zorlanıyor. Biliyoruz, son yıllarda çalışanlarımızın da, emeklilerimizin de maaşları enflasyon karşısında eridi gitti. Bakmayın, bu hükümet kulağını altına alıp yatıyor. İşçilerin de, memurların da, emeklilerin de eline geçen para pul oldu. İşte biz bu ekonomik kriz iklimini 6 ayda ortadan kaldıracağız. Enflasyonu da en geç ikinci yılın sonunda tek haneye düşüreceğiz, dikkat edin, süre veriyorum, zaman söylüyorum, orta direği yeniden inşa etmek, bizim boynumuzun borcu.”

BAŞKAN TUNÇDİREK DE MİTİNGE KATILDI

Denizli mitingine Manisa'dan da İl Başkanı Cansın Tunçdirek, parti yöneticileri ve çok sayıda partili otobüslerle giderek katılım sağladı, Tunçdirek, "Meydanlar gösteriyor ki halkımız Babacan'ı istiyor ve bekliyor, seçim yaklaştıkça kendini gizleyenler de ortaya çıkacak, gerçek ilgi çok daha fazla" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.