AK PARTİLİ FİSUN KUMBARACI’DAN YOĞUN TEMPO

SİYASET 06.04.2023 - 17:38, Güncelleme: 07.04.2023 - 21:56
 

AK PARTİLİ FİSUN KUMBARACI’DAN YOĞUN TEMPO

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fisun Kumbaracı yoğun ziyaret programlarına devam ediyor. Bir güne pek çok ziyaret sığdıran Kumbracı, güne Mübeccel Kafkaslı ziyaretiyle başladı. Ardından Manisa Otizm Derneği’nin otizmli çocuklar yararına düzenlediği kermesi ve sergiyi, daha sonra da Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret etti.
AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fisun Kumbaracı, yaptığı ziyaretler kapsamında vatandaşların gönlüne girmeye devam ediyor. Yaptığı ziyaretler sonrası olumlu geri dönüşler alan Kumbaracı, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.  KUMBARACI’DAN KAFKASLI’YA ZİYARET Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Kurucusu ve Onursal Başkanı Mübeccel Kafkaslı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kumbaracı, ziyarete dair yaptığı açıklamada “Sayın Mübeccel Kafkaslı, hepimizin örnek alabileceği, Manisa sevgisi olan, alçak gönüllüğü ile herkesin saygısını kazanmış bir büyüğümüz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik ve çıktığımız bu yolda desteğine ve dualarına talip olduğumuzu dile getirdik.” diye konuştu. Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi yönetiminin de bulunduğu ziyarette, Kumbaracı’ya vekillik yolunda başarı dileyen Kafkaslı da, Manisa’nın Meclis’te temsilinin önemine dikkat çekerken, bu temsiliyetin kadınlarla yapılmasının daha değerli olduğuna vurgu yaptı. KUMBARACI'DAN OTİZMLİ ÇOCUKLARA DESTEK Gün içindeki ziyaretlerine devam eden Kumbaracı, Manisa Otizm Derneğinin otizmli çocuklar yararına düzenlediği kermes ve sergiye gitti. Kumbaracı, otizmli çocuklara farkındalık amaçlı düzenlenen etkinlikte tablo satın alarak derneğe katkıda bulundu. Ziyarete dair bilgileri paylaşan Kumbaracı, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Otizm Derneği işbirliği ile 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında ‘Farklı Düşünenler Fark Yaratırlar’ sergisini gezdik. Dernek Başkanı Arife Güngör ile dernek çalışmaları hakkında konuştuk, beğendiğimiz bir tabloyu satın aldık.” açıklamalarında bulundu. Dernek Başkanı Arife Güngör, bir dahaki sergide Kumbaracı’yı milletvekili olarak ağırlamak istediklerini ifade etti. KUMBARACI’DAN HASTALARA KARANFİL Kermes ve Sergi ziyaretinin ardından Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne giden Kumbaracı, burada Başhekim Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren, Başhekim yardımcıları ve ekibi tarafından karşıladı. Hastanede Palyatif Bakım servisindeki hastaları ve çalışanları ziyaret eden Kumbaracı, hastalarla sohbet etti ve karanfil verdi.  KUMBARACI’DAN EMİN ADIMLAR AK Parti Milletvekili aday adayı Fisun Kumbaracı günün son ziyaretini ise iftar vaktinde Özel Reyhan Bayer Kız Yurdunu ziyaret etti ve burada kalan depremzedeler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Kumbaracı, yaptığı ziyaretler ile yoluna doğru ve emin adımlarla devam ediyor. Musa Akar  
AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fisun Kumbaracı yoğun ziyaret programlarına devam ediyor. Bir güne pek çok ziyaret sığdıran Kumbracı, güne Mübeccel Kafkaslı ziyaretiyle başladı. Ardından Manisa Otizm Derneği’nin otizmli çocuklar yararına düzenlediği kermesi ve sergiyi, daha sonra da Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret etti.

AK Parti Manisa " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Fisun Kumbaracı, yaptığı ziyaretler kapsamında vatandaşların gönlüne girmeye devam ediyor. Yaptığı ziyaretler sonrası olumlu geri dönüşler alan Kumbaracı, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. 

KUMBARACI’DAN KAFKASLI’YA ZİYARET

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Kurucusu ve Onursal Başkanı Mübeccel Kafkaslı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kumbaracı, ziyarete dair yaptığı açıklamada “Sayın Mübeccel Kafkaslı, hepimizin örnek alabileceği, Manisa sevgisi olan, alçak gönüllüğü ile herkesin saygısını kazanmış bir büyüğümüz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik ve çıktığımız bu yolda desteğine ve dualarına talip olduğumuzu dile getirdik.” diye konuştu. Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi yönetiminin de bulunduğu ziyarette, Kumbaracı’ya vekillik yolunda başarı dileyen Kafkaslı da, Manisa’nın Meclis’te temsilinin önemine dikkat çekerken, bu temsiliyetin kadınlarla yapılmasının daha değerli olduğuna vurgu yaptı.

KUMBARACI'DAN OTİZMLİ ÇOCUKLARA DESTEK

Gün içindeki ziyaretlerine devam eden Kumbaracı, Manisa Otizm Derneğinin otizmli çocuklar yararına düzenlediği kermes ve sergiye gitti. Kumbaracı, otizmli çocuklara farkındalık amaçlı düzenlenen etkinlikte tablo satın alarak derneğe katkıda bulundu. Ziyarete dair bilgileri paylaşan Kumbaracı, “ Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Otizm Derneği işbirliği ile 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında ‘Farklı Düşünenler Fark Yaratırlar’ sergisini gezdik. Dernek Başkanı Arife Güngör ile dernek çalışmaları hakkında konuştuk, beğendiğimiz bir tabloyu satın aldık.” açıklamalarında bulundu. Dernek Başkanı Arife Güngör, bir dahaki sergide Kumbaracı’yı milletvekili olarak ağırlamak istediklerini ifade etti.

KUMBARACI’DAN HASTALARA KARANFİL

Kermes ve Sergi ziyaretinin ardından Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne giden Kumbaracı, burada Başhekim Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren, Başhekim yardımcıları ve ekibi tarafından karşıladı. Hastanede Palyatif Bakım servisindeki hastaları ve çalışanları ziyaret eden Kumbaracı, hastalarla sohbet etti ve karanfil verdi. 

KUMBARACI’DAN EMİN ADIMLAR

AK Parti Milletvekili aday adayı Fisun Kumbaracı günün son ziyaretini ise iftar vaktinde Özel Reyhan Bayer Kız Yurdunu ziyaret etti ve burada kalan depremzedeler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Kumbaracı, yaptığı ziyaretler ile yoluna doğru ve emin adımlarla devam ediyor. Musa Akar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.