BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN TERÖRİSTLER İÇİN İDAM ÇAĞRISI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2022 - 16:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 16:05
 

BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN TERÖRİSTLER İÇİN İDAM ÇAĞRISI

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek, “Teröre bulaşmış, masum insanları öldürenlere derhal idam gelmesi lazım. Terörü destekleyen ve teröre bulaşanların karşısındayız ” açıklamasında bulundu.
Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Terör saldırısını kınayarak açıklama yaptı. “DERHAL İDAMIN GELMESİ LAZIM” Başkan Şimşek "Türkiye 30-40 yıldır terör belasından bir türlü kurtulamamıştır. Bugün içimiz kan ağladı, Amerika gülebilir, kimi Avrupa ülkeleri ellerini ovuşturabilir ama bilsinler ki Türk milleti İstiklal Harbi’nde 7 düvele nasıl başkaldırdıysa bundan sonra da var olmaya devam edecektir. Birkaç kendini bilmezin, Amerika’nın uşağının esiri olamaz. Dün olmadık, bugün olmadık, yarın da olmayacağız. Onun için teröre bulaşmış masum insanları öldürenlere derhal idam gelmesi lazım. Türkiye bu gerçeği mutlak anlamda ortaya koymak zorundadır. Teröre bulaşmış, her kim varsa ertesi gün idamı verin, görün bakalım ne oluyor. Siyasi suçlar ve fikirler hariç teröre ve masum insanları öldürenlere idam getirilmeli" dedi. “HERKESİN ACISINI PAYLAŞIYORUZ” Başkan Şimşek "Biz acısı olan herkesin acısını paylaşıyoruz, ülkemizde bir daha bu tür olayların zuhur etmemesi için derhal idam gelmesini ve gerekli cezaların oluşturulmasını istiyoruz. Terör bir insanlık suçudur, bütün ülkelerin bu noktada ortak duruş sergilemesini bekliyoruz. Amerika’yı da buradan kınıyorum. Beslediğin ve ordu, devlet haline getirmek istediğin insanların sonu bu, iyi gör. Beslediğin insanlar masum insanları öldürdü. Artık emperyal hayallerinden vazgeç, müttefiksen müttefik gibi düşmansan düşman gibi davran. Rabbim bu ülkeye ve milletimize bir daha böyle acılar göstermesin" dedi.
Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek, “Teröre bulaşmış, masum insanları öldürenlere derhal idam gelmesi lazım. Terörü destekleyen ve teröre bulaşanların karşısındayız ” açıklamasında bulundu.

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Terör saldırısını kınayarak açıklama yaptı.

“DERHAL İDAMIN GELMESİ LAZIM”

Başkan Şimşek "Türkiye 30-40 yıldır terör belasından bir türlü kurtulamamıştır. Bugün içimiz kan ağladı, Amerika gülebilir, kimi Avrupa ülkeleri ellerini ovuşturabilir ama bilsinler ki Türk milleti İstiklal Harbi’nde 7 düvele nasıl başkaldırdıysa bundan sonra da var olmaya devam edecektir. Birkaç kendini bilmezin, Amerika’nın uşağının esiri olamaz. Dün olmadık, bugün olmadık, yarın da olmayacağız. Onun için teröre bulaşmış masum insanları öldürenlere derhal idam gelmesi lazım. Türkiye bu gerçeği mutlak anlamda ortaya koymak zorundadır. Teröre bulaşmış, her kim varsa ertesi gün idamı verin, görün bakalım ne oluyor. Siyasi suçlar ve fikirler hariç teröre ve masum insanları öldürenlere idam getirilmeli" dedi.

“HERKESİN ACISINI PAYLAŞIYORUZ”

Başkan Şimşek "Biz acısı olan herkesin acısını paylaşıyoruz, ülkemizde bir daha bu tür olayların zuhur etmemesi için derhal idam gelmesini ve gerekli cezaların oluşturulmasını istiyoruz. Terör bir insanlık suçudur, bütün ülkelerin bu noktada ortak duruş sergilemesini bekliyoruz. Amerika’yı da buradan kınıyorum. Beslediğin ve ordu, devlet haline getirmek istediğin insanların sonu bu, iyi gör. Beslediğin insanlar masum insanları öldürdü. Artık emperyal hayallerinden vazgeç, müttefiksen müttefik gibi düşmansan düşman gibi davran. Rabbim bu ülkeye ve milletimize bir daha böyle acılar göstermesin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.