BAYBATUR'DAN YUMRUKAYA'YA ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2022 - 17:11, Güncelleme: 01.09.2022 - 17:11
 

BAYBATUR'DAN YUMRUKAYA'YA ZİYARET

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı ziyaret etti.
Erdinç Yumrukaya ve Murat Baybatur Ofis Home mağazasında bir araya geldiler. Yumrukaya ve Baybatur kahve eşliğinde yaptıkları sohbette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'ya yaptığı ziyareti ve gündeme dair konuları konuştular. “ÜRETİCİLERİMİZİ MEMNUN ETTİ” ETV ekranlarından canlı olarak yayınlanan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manisa'ya gelerek üzüm fiyatını açıklaması üzerine Baybatur, "Şehzadeler şehrimiz Manisa'ya ilk defa bir Cumhurbaşkanı gelerek üzüm fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı üzüm fiyatı da üreticilerimizi memnun etti. Manisa halkının, Cumhurbaşkanımızı heyecanlı ve coşkulu bir şekilde karşılaması da bize ayrıca çok memnun etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manisa'dan ayrılırken de çok mutlu gittiğini biliyorum. İnşallah ilerleyen günlerde de Cumhurbaşkanımızı Manisa'da daha uzun süreli ağırlama imkanımız olur." ifadesinde bulundu. YUMRUKAYA TEŞEKKÜR ETTİ Baybatur'un ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Yumrukaya, "AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un ziyareti beni çok mutlu etti. Öncelikle bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Samimi bir ortamda sohbetimizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki çalışmaları için de Baybatur’a başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı ziyaret etti.

Erdinç Yumrukaya ve Murat Baybatur Ofis Home mağazasında bir araya geldiler. Yumrukaya ve Baybatur kahve eşliğinde yaptıkları sohbette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'ya yaptığı ziyareti ve gündeme dair konuları konuştular.

“ÜRETİCİLERİMİZİ MEMNUN ETTİ”

ETV ekranlarından canlı olarak yayınlanan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manisa'ya gelerek üzüm fiyatını açıklaması üzerine Baybatur, "Şehzadeler şehrimiz Manisa'ya ilk defa bir Cumhurbaşkanı gelerek üzüm fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı üzüm fiyatı da üreticilerimizi memnun etti. Manisa halkının, Cumhurbaşkanımızı heyecanlı ve coşkulu bir şekilde karşılaması da bize ayrıca çok memnun etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manisa'dan ayrılırken de çok mutlu gittiğini biliyorum. İnşallah ilerleyen günlerde de Cumhurbaşkanımızı Manisa'da daha uzun süreli ağırlama imkanımız olur." ifadesinde bulundu.

YUMRUKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Baybatur'un ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Yumrukaya, "AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un ziyareti beni çok mutlu etti. Öncelikle bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Samimi bir ortamda sohbetimizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki çalışmaları için de Baybatur’a başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.