ÇARŞI ESNAFI TEHLİKE SAÇAN TRAFONUN KALDIRILMASINI İSTİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2022 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2022 - 17:12
 

ÇARŞI ESNAFI TEHLİKE SAÇAN TRAFONUN KALDIRILMASINI İSTİYOR

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Mahallesi 1802. sokaktaki trafo ve elektrik direği yoldan geçen vatandaşlara tehlike oluşturuyor. Çarşı esnafı bu trafonun mahalleden kaldırılması için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den talepte bulundular.
Çarşı'da yıllardır esnaflık yaparak geçimini sağlayan vatandaşlar mahallede bulunan elektrik direği ve trafodan rahatsız olduklarını ETV mikrofonuna anlattılar. Vatandaşlar için büyük bir tehlike olduğunu ifade eden esnaflar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de seslendiler. Çarşı Mahallesi esnafı direğin ve trafonun daha fazla tehlike saçmadan kaldırılmasını Başkan Ergün'den talep ettiler. "GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YARATIYOR" Çarşı Mahallesi esnafı Nihat Ensoylu, "Çarşının girişinde bulunan bu trafo hem görüntü kirliliği yaratıyor hem de vatandaşlar için tehlike saçıyor. Bu ucube trafonun buradan kalkmasını ilgili makamlardan rica ediyoruz. Bu durumu yetkili yerlere söyledim ama bir sonuç alamadık. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı güzelleştirme çalışmalarını bu ucube trafo gölgelemektedir. Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalar sonucu çarşımız çok iyi bir konuma gelmiştir. Çarşı'nın bazı noktalarında bulunan bu görüntü kirliliklerinin de kaldırılmasını talep ediyoruz." açıklamasında bulundu. "BAŞKAN ERGÜN DUYARLI BİR İNSANDIR" Trafonun ve elektrik direğinin Manisa’ya yakışmadığını dile getiren bir vatandaş, "Çarşı'mızın tarihi olarak çok önemli bir görevi var. Osmanlı'yı vatandaşlara hatırlatan eski bir bölgemizdir. Sevgi yolunun yapılmasıyla birlikte burada bulunan dükkânlar ekonomik olarak değerini yitirdi. Bu çalışmalar sonucunda esnafın işleri aksamaya başladı. Eskiden bu bölgede yaşanan hareketlilik ve yoğunluk başka taraflara kaymaya başladı. Çoğu dükkânın artık kapalı olduğunu görebilirsiniz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den bu trafo ve direğinin kaldırılmasını talep ediyoruz. Yaşadığımız bu dönemde böyle trafo ve elektrik direğinin olması Manisa'ya yakışmıyor. Başkan Ergün duyarlı bir insandır ve zaman buldukça burada bulunan esnafı gezer." ifadesinde bulundu. 
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Çarşı Mahallesi 1802. sokaktaki trafo ve elektrik direği yoldan geçen vatandaşlara tehlike oluşturuyor. Çarşı esnafı bu trafonun mahalleden kaldırılması için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den talepte bulundular.

Çarşı'da yıllardır esnaflık yaparak geçimini sağlayan vatandaşlar mahallede bulunan elektrik direği ve trafodan rahatsız olduklarını ETV mikrofonuna anlattılar. Vatandaşlar için büyük bir tehlike olduğunu ifade eden esnaflar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de seslendiler. Çarşı Mahallesi esnafı direğin ve trafonun daha fazla tehlike saçmadan kaldırılmasını Başkan Ergün'den talep ettiler.

"GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ YARATIYOR"

Çarşı Mahallesi esnafı Nihat Ensoylu, "Çarşının girişinde bulunan bu trafo hem görüntü kirliliği yaratıyor hem de vatandaşlar için tehlike saçıyor. Bu ucube trafonun buradan kalkmasını ilgili makamlardan rica ediyoruz. Bu durumu yetkili yerlere söyledim ama bir sonuç alamadık. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı güzelleştirme çalışmalarını bu ucube trafo gölgelemektedir. Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalar sonucu çarşımız çok iyi bir konuma gelmiştir. Çarşı'nın bazı noktalarında bulunan bu görüntü kirliliklerinin de kaldırılmasını talep ediyoruz." açıklamasında bulundu.

"BAŞKAN ERGÜN DUYARLI BİR İNSANDIR"

Trafonun ve elektrik direğinin Manisa’ya yakışmadığını dile getiren bir vatandaş, "Çarşı'mızın tarihi olarak çok önemli bir görevi var. Osmanlı'yı vatandaşlara hatırlatan eski bir bölgemizdir. Sevgi yolunun yapılmasıyla birlikte burada bulunan dükkânlar ekonomik olarak değerini yitirdi. Bu çalışmalar sonucunda esnafın işleri aksamaya başladı. Eskiden bu bölgede yaşanan hareketlilik ve yoğunluk başka taraflara kaymaya başladı. Çoğu dükkânın artık kapalı olduğunu görebilirsiniz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den bu trafo ve direğinin kaldırılmasını talep ediyoruz. Yaşadığımız bu dönemde böyle trafo ve elektrik direğinin olması Manisa'ya yakışmıyor. Başkan Ergün duyarlı bir insandır ve zaman buldukça burada bulunan esnafı gezer." ifadesinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.