DEVA PARTİSİ’NDEN 2 GÜNDE 30'DAN FAZLA STK’YA ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2022 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2022 - 15:47
 

DEVA PARTİSİ’NDEN 2 GÜNDE 30'DAN FAZLA STK’YA ZİYARET

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Merkez yöneticileri iki gün boyunca Manisa’da 30'dan fazla sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti ve 100'e yakın esnafın sorunlarını dinledi. DEVA Partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek, “Sivil toplum kuruluşlarının ve esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Biz siyaseti yüz yüze yapmak istiyoruz.” dedi.
Manisa'da düzenlenen etkinliklere DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcıları Kadın Kolları Başkanı Elif Esen, Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal, Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, Teşkilat Başkan Yardımcısı Sedat Kızılcıklı ve Genel Merkez yöneticisi Fatih Acar Deva Partisi ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. “ESNAFIMIZIN SORUNLARINI DİNLİYORUZ” DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek Deva Partisi’nin her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Başkan Tunçdirek "DEVA Partisi kurulduğundan itibaren güncel sorun ve ihtiyaçlara güncel çözüm ve politikalar üretmek üzere gayretle çalışıyor. Sivil toplum kuruluşlarının ve esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Biz siyaseti yüz yüze yapmak istiyoruz. Yüz yüze konuşmaya çalışıyoruz. 30'dan fazla sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik ve 100'e yakın esnafımızın sorunlarını dinledik. Manisa'mızda çalışmalarımıza katılan genel başkan yardımcılarına ve genel merkez yöneticilerimize, il ve ilçe yöneticilerimize, üyelerimize teşekkür ederim" dedi. “DERDE DEVA OLACAĞIMIZI AÇIKLADIK” Deva Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Av. Ahmet Burak Karasu ise çalışmanın verimli geçtiğini aktardı. Başkan Karasu, "Ziyaretlerimizde eylem planlarımızı sunarak birçok derde Deva olacağımızı açıkladık. Partimizin kuruluş amacını ve hedeflerini kısaca anlattık. Bizlere kapılarını açan Sivil toplum kuruluşlarına, esnaflarımıza ve ayrıca programı hazırlanmasında büyük katkısı olan DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek ve genel başkan yardımcılarımıza, genel merkez yöneticilerimize, il ve ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim" dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Merkez yöneticileri iki gün boyunca Manisa’da 30'dan fazla sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti ve 100'e yakın esnafın sorunlarını dinledi. DEVA Partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek, “Sivil toplum kuruluşlarının ve esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Biz siyaseti yüz yüze yapmak istiyoruz.” dedi.

Manisa'da düzenlenen etkinliklere DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcıları Kadın Kolları Başkanı Elif Esen, Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal, Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, Teşkilat Başkan Yardımcısı Sedat Kızılcıklı ve Genel Merkez yöneticisi Fatih Acar Deva Partisi ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

“ESNAFIMIZIN SORUNLARINI DİNLİYORUZ”

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek Deva Partisi’nin her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Başkan Tunçdirek "DEVA Partisi kurulduğundan itibaren güncel sorun ve ihtiyaçlara güncel çözüm ve politikalar üretmek üzere gayretle çalışıyor. Sivil toplum kuruluşlarının ve esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Biz siyaseti yüz yüze yapmak istiyoruz. Yüz yüze konuşmaya çalışıyoruz. 30'dan fazla sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik ve 100'e yakın esnafımızın sorunlarını dinledik. Manisa'mızda çalışmalarımıza katılan genel başkan yardımcılarına ve genel merkez yöneticilerimize, il ve ilçe yöneticilerimize, üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

“DERDE DEVA OLACAĞIMIZI AÇIKLADIK”

Deva Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Av. Ahmet Burak Karasu ise çalışmanın verimli geçtiğini aktardı. Başkan Karasu, "Ziyaretlerimizde eylem planlarımızı sunarak birçok derde Deva olacağımızı açıkladık. Partimizin kuruluş amacını ve hedeflerini kısaca anlattık. Bizlere kapılarını açan Sivil toplum kuruluşlarına, esnaflarımıza ve ayrıca programı hazırlanmasında büyük katkısı olan DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek ve genel başkan yardımcılarımıza, genel merkez yöneticilerimize, il ve ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.