DEVA PARTİSİ’NDEN ‘AZERBAYCAN KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NE ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2022 - 15:20, Güncelleme: 10.10.2022 - 15:20
 

DEVA PARTİSİ’NDEN ‘AZERBAYCAN KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NE ZİYARET

Manisa DEVA Partisi İl Teşkilatı, Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Dağlık Karabağ meselesi ve son günlerde yaşanılan çatışmalar konuşuldu.
DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, kendilerini kabul ettiği için Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. “YAŞANILAN ÇATIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDIK” Başkan Tunçdirek, "Son zamanlarda yaşanılan çatışmalarla ilgili bilgi aldık, şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, yaralılara acil şifa dileklerimi iletiyorum. Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ile istişarede bulunduk." dedi. BAŞKAN HOŞGÜL’DEN TEŞEKKÜR Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, hassasiyetleri için DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Hoşgül, gelişmeleri yakından takip ediyor ve bu konudaki bilgileri paylaşıyoruz dedi.
Manisa DEVA Partisi İl Teşkilatı, Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Dağlık Karabağ meselesi ve son günlerde yaşanılan çatışmalar konuşuldu.

DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, kendilerini kabul ettiği için Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

“YAŞANILAN ÇATIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDIK”

Başkan Tunçdirek, "Son zamanlarda yaşanılan çatışmalarla ilgili bilgi aldık, şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, yaralılara acil şifa dileklerimi iletiyorum. Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ile istişarede bulunduk." dedi.

BAŞKAN HOŞGÜL’DEN TEŞEKKÜR

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, hassasiyetleri için DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Hoşgül, gelişmeleri yakından takip ediyor ve bu konudaki bilgileri paylaşıyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.