DOĞRU PARTİ’DE BAŞKAN EROL GÜVEN TAZELEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2023 - 15:30, Güncelleme: 28.02.2023 - 15:30
 

DOĞRU PARTİ’DE BAŞKAN EROL GÜVEN TAZELEDİ

Doğru Parti Manisa 1.nci Olağan İl Kongresi Kültür merkezi Lale salonunda yapıldı. Kongreye tek liste ile giren Manisa İl Başkanı Özgür Erol tekrar seçilerek güven tazeledi.
Kongreye Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, Genel Sekreter Hasan Basri Şentürk, Genel Başkan yardımcıları Prof. Dr. Haluk Günuğur, Meriç Köyatası, Avam Apaydın, Hakan Gazioğlu, Selma Kocaman ile İzmir İl Başkanı Raif Şaşmaz, Şehzadeler İlçe Başkanı Süleyman Dalkıran, Yunusemre İlçe Başkanı Esra Kalkan ve çok sayıda Doğru Partili vatandaşlar katılım gösterdi. “SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ” Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu yaptığı konuşmada; "Uğradığımız deprem faciasında birçok insanımızı kaybettik, sorumluların yargılanması için suç duyurusunda bulunacağız." dedi. Kongreye tek liste ile giren Manisa İl Başkanı Özgür Erol tekrar seçilerek güven tazeledi.
Doğru Parti Manisa 1.nci Olağan İl Kongresi Kültür merkezi Lale salonunda yapıldı. Kongreye tek liste ile giren Manisa İl Başkanı Özgür Erol tekrar seçilerek güven tazeledi.

Kongreye Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, Genel Sekreter Hasan Basri Şentürk, Genel Başkan yardımcıları Prof. Dr. Haluk Günuğur, Meriç Köyatası, Avam Apaydın, Hakan Gazioğlu, Selma Kocaman ile İzmir İl Başkanı Raif Şaşmaz, Şehzadeler İlçe Başkanı Süleyman Dalkıran, Yunusemre İlçe Başkanı Esra Kalkan ve çok sayıda Doğru Partili vatandaşlar katılım gösterdi.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu yaptığı konuşmada; "Uğradığımız deprem faciasında birçok insanımızı kaybettik, sorumluların yargılanması için suç duyurusunda bulunacağız." dedi. Kongreye tek liste ile giren Manisa İl Başkanı Özgür Erol tekrar seçilerek güven tazeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.