"ARTIK YETER, SİZE GÜLE GÜLE"

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.04.2023 - 16:47, Güncelleme: 05.04.2023 - 17:02
 

"ARTIK YETER, SİZE GÜLE GÜLE"

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve milletvekili aday adayı İlkay Şimşek, "İktidar her şeyi yapar, onlara mübah, başkası yaparsa dinsiz, kitapsızdır anlayışı bitti, artık yeter, size güle güle" dedi.
Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve milletvekili aday adayı İlkay Şimşek yaptığı yazılı açıklama ile iktidarın sosyal ve ekonomik politikalarını eleştirerek, "Artık yeter, size güle güle" dedi. Başkan İlkay Şimşek açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu: "Bugün ülkemizin geldiği nokta tam bir kriz çukurdur. Çünkü üretmiyoruz, üretemiyoruz, milletimizin yarını, geleceği yok ediliyor, bariz bir şekilde beyin göçü yaşıyoruz. Binlerce genç kardeşimiz geleceklerini Avrupa’da, gelişmiş ülkelerde arıyor. Şu anda üniversiteyi bitirip işsiz kalmış öğrenci sayımız 10 milyonun üzerinde, yani nüfusumuzun 8’de 1’i. Onun ötesinde açlık sınırının altındaki maaşıyla yaşamaya çalışan emekliler var. İşsizlik ve açlık had safhada. Sebebi iş bilmeyen iktidardır, en basiti; gelişmiş ülkelerde liseler arasında meslek liseleri oranı yüzde 60-70 iken bu oran ülkemizde yüzde 9'dur. Bu kadar plansızlık, bu kadar aymazlık olur mu? "ÜLKEMİZ KİMSENİN KEYFİNİN KAHYASI DEĞİLDİR"  “Türkiye'nin 5-10 kişinin keyfinin kahyası olmadığını da söyleyen Milli Yol Partisi İl Başkanı İlkay Şimşek açıklamasını şöyle sürdürdü: "Türkiye kendi varlığının, zenginliğinin ve gücünün farkında değil. Ne yazık ki ülkeyi yönetenler, ne bu milletin, ne de bu toprakların gücünün farkında değiller. Tüm bunların üzerine bir de düzensiz göç ve vasıfsız göçmenlerle uğraşıyoruz ve Türkiye’nin göçle ilgili hiçbir planı yok. Türkiye, yetişmiş insanlarını kaybetmekte dünyada 24’üncü sırada, en çok göç alan dünya ülkeleri arasında da birinciyiz. Ekonomik kriz almış gidiyor, çarşı, pazar, market yangın yeri. Ancak bu ülke 5-10 tane adamın keyfinin kahyası olamaz, biz Milli Yol Partisi olarak ezber bozacağız, bu sistemi değiştireceğiz, insanı onurlu ve şerefli yaşatacağız. Milletimizin hizmetine hazırız. Bunu adalet anlayışımızla başaracağız, onun için siyasette kula kulluğu reddediyoruz, siyasette kendine zenginlik yolu açanları kınıyoruz." "DAVAMIZIN TAKİPÇİSİYİZ" “Biz  rahmetlik şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun  yol arkadaşlarıyız, O'nun yolundan dönmeyeceğimiz gibi, davasının da takipçisiyiz. Ölümüyle ilgili gerçekleri er veya geç gün ışığına çıkaracağız. İktidar her şeyi yapar, onlara mübah, başkası yaparsa dinsiz, kitapsızdır anlayışı artık  bitmiştir. Söylenecek tek söz var, artık yeter, bu bakış açısını değiştireceğiz. Herkes her şeyi görüyor ve işinizin bittiğini biliyor, size güle güle."Musa Akar
Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve milletvekili aday adayı İlkay Şimşek, "İktidar her şeyi yapar, onlara mübah, başkası yaparsa dinsiz, kitapsızdır anlayışı bitti, artık yeter, size güle güle" dedi.

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı ve milletvekili aday adayı İlkay Şimşek yaptığı yazılı açıklama ile iktidarın sosyal ve ekonomik politikalarını eleştirerek, "Artık yeter, size güle güle" dedi. Başkan İlkay Şimşek açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu: "Bugün ülkemizin geldiği nokta tam bir kriz çukurdur. Çünkü üretmiyoruz, üretemiyoruz, milletimizin yarını, geleceği yok ediliyor, bariz bir şekilde beyin göçü yaşıyoruz. Binlerce genç kardeşimiz geleceklerini Avrupa’da, gelişmiş ülkelerde arıyor. Şu anda üniversiteyi bitirip işsiz kalmış öğrenci sayımız 10 milyonun üzerinde, yani nüfusumuzun 8’de 1’i. Onun ötesinde açlık sınırının altındaki maaşıyla yaşamaya çalışan emekliler var. İşsizlik ve açlık had safhada. Sebebi iş bilmeyen iktidardır, en basiti; gelişmiş ülkelerde liseler arasında meslek liseleri oranı yüzde 60-70 iken bu oran ülkemizde yüzde 9'dur. Bu kadar plansızlık, bu kadar aymazlık olur mu?

"ÜLKEMİZ KİMSENİN KEYFİNİN KAHYASI DEĞİLDİR" 

“Türkiye'nin 5-10 kişinin keyfinin kahyası olmadığını da söyleyen Milli Yol Partisi İl Başkanı İlkay Şimşek açıklamasını şöyle sürdürdü: "Türkiye kendi varlığının, zenginliğinin ve gücünün farkında değil. Ne yazık ki ülkeyi yönetenler, ne bu milletin, ne de bu toprakların gücünün farkında değiller. Tüm bunların üzerine bir de düzensiz göç ve vasıfsız göçmenlerle uğraşıyoruz ve Türkiye’nin göçle ilgili hiçbir planı yok. Türkiye, yetişmiş insanlarını kaybetmekte dünyada 24’üncü sırada, en çok göç alan dünya ülkeleri arasında da birinciyiz. Ekonomik kriz almış gidiyor, çarşı, pazar, market yangın yeri. Ancak bu ülke 5-10 tane adamın keyfinin kahyası olamaz, biz Milli Yol Partisi olarak ezber bozacağız, bu sistemi değiştireceğiz, insanı onurlu ve şerefli yaşatacağız. Milletimizin hizmetine hazırız. Bunu adalet anlayışımızla başaracağız, onun için siyasette kula kulluğu reddediyoruz, siyasette kendine zenginlik yolu açanları kınıyoruz."

"DAVAMIZIN TAKİPÇİSİYİZ"

“Biz  rahmetlik şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun  yol arkadaşlarıyız, O'nun yolundan dönmeyeceğimiz gibi, davasının da takipçisiyiz. Ölümüyle ilgili gerçekleri er veya geç gün ışığına çıkaracağız. İktidar her şeyi yapar, onlara mübah, başkası yaparsa dinsiz, kitapsızdır anlayışı artık  bitmiştir. Söylenecek tek söz var, artık yeter, bu bakış açısını değiştireceğiz. Herkes her şeyi görüyor ve işinizin bittiğini biliyor, size güle güle."Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.