ER PREFABRİK'TE İŞÇİ EYLEMİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2022 - 17:05, Güncelleme: 12.08.2022 - 17:05
 

ER PREFABRİK'TE İŞÇİ EYLEMİ

Er Prefabrik'te çalışan işçiler çalışma koşullarının ve maaşlarının iyileştirilmesi talebiyle eylem kararı aldı. Çalışanların yüzde 90'ından fazlası iş durdurma eylemine başladı.
Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Er Prefabrik'teki işçiler çalışma koşullarının yetersizliği ve ekonomik anlamda haklarının karşılığını alamamalarından dolayı eylem başlattılar. “HİÇBİR HAKKIMIZ YOK” Demir ve beton işiyle uğraştıkları için ağır koşullarda çalıştıklarını ifade eden vardiya şefi Murat Topçu, özlük ve sosyal haklarının karşılanmamasından dolayı sitem etti. Topçu, “Maaş hariç hiçbir hakkımız yok. Ağır koşullarda çalışmamıza rağmen aldığımız maaş çok az. Fabrikada çalışan arkadaşlarımızın yüzde 90'ı iş durdurma eylemine başladı. Fabrikamızın sendikayla bir anlaşması olmadığı için haklarımızı savunmaya başladık. Maaşlarımızda düzenleme ve özlük haklarımızın bize verilmesini talep ediyoruz.” açıklamasında bulundu. HALKTAN DESTEK İSTEDİ Murat Topçu, isteklerinin Er Prefabrik tarafından karşılanana kadar eylemlerini de sürdüreceğini ifade etti. Topçu, seslerinin daha yüksek ve gür çıkması için Manisa halkından da destek istedi.
Er Prefabrik'te çalışan işçiler çalışma koşullarının ve maaşlarının iyileştirilmesi talebiyle eylem kararı aldı. Çalışanların yüzde 90'ından fazlası iş durdurma eylemine başladı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Er Prefabrik'teki işçiler çalışma koşullarının yetersizliği ve ekonomik anlamda haklarının karşılığını alamamalarından dolayı eylem başlattılar.

“HİÇBİR HAKKIMIZ YOK”

Demir ve beton işiyle uğraştıkları için ağır koşullarda çalıştıklarını ifade eden vardiya şefi Murat Topçu, özlük ve sosyal haklarının karşılanmamasından dolayı sitem etti. Topçu, “Maaş hariç hiçbir hakkımız yok. Ağır koşullarda çalışmamıza rağmen aldığımız maaş çok az. Fabrikada çalışan arkadaşlarımızın yüzde 90'ı iş durdurma eylemine başladı. Fabrikamızın sendikayla bir anlaşması olmadığı için haklarımızı savunmaya başladık. Maaşlarımızda düzenleme ve özlük haklarımızın bize verilmesini talep ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

HALKTAN DESTEK İSTEDİ

Murat Topçu, isteklerinin Er Prefabrik tarafından karşılanana kadar eylemlerini de sürdüreceğini ifade etti. Topçu, seslerinin daha yüksek ve gür çıkması için Manisa halkından da destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.