ERBİL ORGANİZASYON 2. ŞUBESİNİ AÇTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2022 - 17:39, Güncelleme: 14.11.2022 - 17:39
 

ERBİL ORGANİZASYON 2. ŞUBESİNİ AÇTI

2016 yılından beri Manisa'ya verdiği hizmetle bütün vatandaşları mutlu eden Erbil Organizasyon muhteşem bir organizasyonla 2. şubesini açtı.
Gelinlik, kaftan ve organizasyon alanlarında faaliyet gösteren Erbil Organizasyon, 22 Sultanlar Türbesi karşısında 2. şubesini vatandaşların hizmetine açtı. Erbil Organizasyon'un ilk şubesi de Arda Mahallesi'nde hizmet vermeye devam ediyor. Erbil Organizasyon'un açılışında 8 tane manken, 16 farklı parçayı defilede vatandaşlara tanıttı. Manisalı vatandaşlar, Erbil Organizasyon’un 2. Şubesini açılışına yoğun ilgi gösterdi. “MANİSA'YA GÜZEL BİR HİZMET VERECEĞİZ” Tüm Manisa halkını yeni dükkânlarına beklediğini ifade eden Erbil Organizasyon sahibi İsmail Erbil, "Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Gelinlik ve kaftan konusunda Manisa'ya güzel bir hizmet vereceğiz." açıklamasında bulundu.
2016 yılından beri Manisa'ya verdiği hizmetle bütün vatandaşları mutlu eden Erbil Organizasyon muhteşem bir organizasyonla 2. şubesini açtı.

Gelinlik, kaftan ve organizasyon alanlarında faaliyet gösteren Erbil Organizasyon, 22 Sultanlar Türbesi karşısında 2. şubesini vatandaşların hizmetine açtı. Erbil Organizasyon'un ilk şubesi de Arda Mahallesi'nde hizmet vermeye devam ediyor. Erbil Organizasyon'un açılışında 8 tane manken, 16 farklı parçayı defilede vatandaşlara tanıttı. Manisalı vatandaşlar, Erbil Organizasyon’un 2. Şubesini açılışına yoğun ilgi gösterdi.

“MANİSA'YA GÜZEL BİR HİZMET VERECEĞİZ”

Tüm Manisa halkını yeni dükkânlarına beklediğini ifade eden Erbil Organizasyon sahibi İsmail Erbil, "Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Gelinlik ve kaftan konusunda Manisa'ya güzel bir hizmet vereceğiz." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.