GİRİTLİLER YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2018 - 13:39, Güncelleme: 11.01.2018 - 13:39
 

GİRİTLİLER YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Manisa’da yaşayan Giritlileri bir arada tutmak ve kültürlerini gelecek kuşaklara aktarmak için kurulan ‘Manisa Giritliler Derneği’ Tevfik Lav Sosyal Tesisleri ‘Beyaz Salon’da bir araya geldi.
Yeni yılın ilk toplantısını Tevfik Lav Sosyal Tesisleri’nde yapmak istediklerini belirten derneğin Kurucu Başkanı Gülseren Toker; “ Biz Giritliler olarak kültürümüzü Manisa’ya tanıtmak istiyoruz. 2018’in ilk toplantısını da burada gerçekleştirdik, ben ve tüm dernek üyelerimiz çok memnun kaldı. Aramıza yeni katılan üyelerimiz de oldu. Birbirimizi tanımak ve Girit kültürünü Manisa’ya yaymak için bu tür toplantılarımızı sıklaştıracağız ve Tevfik Lav Sosyal Tesisleri’nin sıklıkça ziyaretçisi olacağız, çünkü burada her şey mükemmel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Tevfik Lav Sosyal Tesisleri ‘Beyaz Salon’da düzenlenen kahvaltıya Giritliler Derneği Başkan Yardımcıları Hilmiye Mumcuoğlu, Gülten Ergin, Hayrinüsa Bağcıcı; dernek üyeleri ve Türk Kadınlar Konseyi Manisa şubesi üyeleri katıldı.
Manisa’da yaşayan Giritlileri bir arada tutmak ve kültürlerini gelecek kuşaklara aktarmak için kurulan ‘Manisa Giritliler Derneği’ Tevfik Lav Sosyal Tesisleri ‘Beyaz Salon’da bir araya geldi.

Yeni yılın ilk toplantısını Tevfik Lav Sosyal Tesisleri’nde yapmak istediklerini belirten derneğin Kurucu Başkanı Gülseren Toker; “ Biz Giritliler olarak kültürümüzü Manisa’ya tanıtmak istiyoruz. 2018’in ilk toplantısını da burada gerçekleştirdik, ben ve tüm dernek üyelerimiz çok memnun kaldı. Aramıza yeni katılan üyelerimiz de oldu. Birbirimizi tanımak ve Girit kültürünü Manisa’ya yaymak için bu tür toplantılarımızı sıklaştıracağız ve Tevfik Lav Sosyal Tesisleri’nin sıklıkça ziyaretçisi olacağız, çünkü burada her şey mükemmel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Tevfik Lav Sosyal Tesisleri ‘Beyaz Salon’da düzenlenen kahvaltıya Giritliler Derneği Başkan Yardımcıları Hilmiye Mumcuoğlu, Gülten Ergin, Hayrinüsa Bağcıcı; dernek üyeleri ve Türk Kadınlar Konseyi Manisa şubesi üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.