Hak-İş’e bağlı sendika başkanları iftar programında buluştu

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2022 - 14:48, Güncelleme: 26.04.2022 - 14:48
 

Hak-İş’e bağlı sendika başkanları iftar programında buluştu

Manisa’da Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (Hak-İş) bağlı sendikaların başkan ve yönetimleri iftar programında bir araya geldi.
  Hak-İş Konfederasyonu Manisa İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat’ın, konfederasyon üyesi sendikalara düzenlediği iftar yemeğine, Öz Petrol-İş Genel Başkan Yardımcıları Hakan Karaman ve Hasan Gürcan, Öz Güven-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sipahi, Hak İş İzmir İl Başkanı ve Hizmet İş İzmir Şube Başkanı Gültekin Şimşek, Hizmet-İş Manisa 2 No’lu Şube Başkanı Tekin Turgut ve yönetimi, Öz Sağlık-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı İkram Çiçek ve yönetimi, Öz Çelik-İş Sendikası Ege Bölge Başkanı Erdoğan Daloğlu, Enerji-İş Ege Bölge Başkanı İlker Çelikol, Öz Ağaç-İş Sendikası İzmir İl Başkanı Bilal Korkmaz katıldı.    İftarın ardından sohbet ortamında geçen programda, sendikaların çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunulurken, iş birliği ve dayanışma vurgusu yapıldı.
Manisa’da Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (Hak-İş) bağlı sendikaların başkan ve yönetimleri iftar programında bir araya geldi.

  Hak-İş Konfederasyonu Manisa İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat’ın, konfederasyon üyesi sendikalara düzenlediği iftar yemeğine, Öz Petrol-İş Genel Başkan Yardımcıları Hakan Karaman ve Hasan Gürcan, Öz Güven-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sipahi, Hak İş İzmir İl Başkanı ve Hizmet İş İzmir Şube Başkanı Gültekin Şimşek, Hizmet-İş Manisa 2 No’lu Şube Başkanı Tekin Turgut ve yönetimi, Öz Sağlık-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı İkram Çiçek ve yönetimi, Öz Çelik-İş Sendikası Ege Bölge Başkanı Erdoğan Daloğlu, Enerji-İş Ege Bölge Başkanı İlker Çelikol, Öz Ağaç-İş Sendikası İzmir İl Başkanı Bilal Korkmaz katıldı. 

  İftarın ardından sohbet ortamında geçen programda, sendikaların çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunulurken, iş birliği ve dayanışma vurgusu yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.