İŞ İNSANI HASAN TÜREK DUALARLA ANILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2023 - 12:38, Güncelleme: 03.04.2023 - 12:38
 

İŞ İNSANI HASAN TÜREK DUALARLA ANILDI

Hasan Türek Anadolu Lisesi’ni yapan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayan Hasan Türek’in 18. yıl dönümünde Hasan Türek Anadolu Lisesini öğrenci ve öğretmenleri tarafından mezarı başında anıldı.
Anma programına Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu, Hasan Türek’in eşi Hikmet Türek, okul müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yaptığı açıklamada iş insanı Hasan Türek’in ölümünün 18. yıl dönümünde rahmetle andığını söyledi. “EĞİTİME YAPTIKLARINDAN DOLAYI MİNNETTARIZ” Bozoğlu, “Okulumuzu yapan ve Milli Eğitim Bakanlığına bağışlayan iş insanı Hasan Türek ölümünün 18. yıl dönümünde öğrencilerimizle beraber mezarını ziyaret ettik. Rahmetli iş insanı hayırsever Hasan Türek’i mezarı başında andık, dualar ettik. Hasan Türek’in eşi Hikmet Türek de bize eşlik etti. Hasan Türek mezarı başında geçen yılda anmıştık bu yıl da andık. Gelecek yıl da aynı şekilde öğrencilerimiz ile anacağız. Rahmetli Hasan Türek’in eğitime yaptıklarından dolayı minnettarız. Mekanı cennet ruhu şad olsun” dedi. TÜREK’İN MEZARINA KARANFİL BIRAKILDI Öğrenci, öğretmen ve katılımcılar dualar etti ve iş insanı Hasan Türek’in mezarına karanfil bırakıp program sona erdi. Belgin Koçak
Hasan Türek Anadolu Lisesi’ni yapan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayan Hasan Türek’in 18. yıl dönümünde Hasan Türek Anadolu Lisesini öğrenci ve öğretmenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Anma programına Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu, Hasan Türek’in eşi Hikmet Türek, okul müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yaptığı açıklamada iş insanı Hasan Türek’in ölümünün 18. yıl dönümünde rahmetle andığını söyledi.

“EĞİTİME YAPTIKLARINDAN DOLAYI MİNNETTARIZ”

Bozoğlu, “Okulumuzu yapan ve Milli Eğitim Bakanlığına bağışlayan iş insanı Hasan Türek ölümünün 18. yıl dönümünde öğrencilerimizle beraber mezarını ziyaret ettik. Rahmetli iş insanı hayırsever Hasan Türek’i mezarı başında andık, dualar ettik. Hasan Türek’in eşi Hikmet Türek de bize eşlik etti. Hasan Türek mezarı başında geçen yılda anmıştık bu yıl da andık. Gelecek yıl da aynı şekilde öğrencilerimiz ile anacağız. Rahmetli Hasan Türek’in eğitime yaptıklarından dolayı minnettarız. Mekanı cennet ruhu şad olsun” dedi.

TÜREK’İN MEZARINA KARANFİL BIRAKILDI

Öğrenci, öğretmen ve katılımcılar dualar etti ve iş insanı Hasan Türek’in mezarına karanfil bırakıp program sona erdi. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.