İYİ PARTİLİ ARİFE YÜKSEKDAĞ'DAN HALKA AÇIK İFTAR YEMEĞI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2023 - 11:08, Güncelleme: 03.04.2023 - 11:08
 

İYİ PARTİLİ ARİFE YÜKSEKDAĞ'DAN HALKA AÇIK İFTAR YEMEĞI

İYİ Parti 28. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Arife Yüksekdağ, halka açık 1000 kişiye iftar yemeği verdi. Yoğun bir katılımın olduğu halka açık iftar yemeğinde genç kızlarla sohbet eden Arife Yüksekdağ, "Ruhu temiz genç kızlarımız, biliyor musunuz benim sizden çok ümidim var. En yakın zamanda buluşma noktamız başka bir yer olacaktır. Aklımda ve ruhumdasınız. En yakın zamanda görüşmek dileğimdir." dedi. Kapalı Perşembe Pazarı'nda büyük bir kalabalıkla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Yüksekdağ, "Allah kabul etsin, katılımınız için herkese teşekkür ediyorum" diyerek, kendi elleri ile iftara gelen vatandaşlara ikramda bulundu. Belgin Koçak

İYİ Parti 28. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Arife Yüksekdağ, halka açık 1000 kişiye iftar yemeği verdi. Yoğun bir katılımın olduğu halka açık iftar yemeğinde genç kızlarla sohbet eden Arife Yüksekdağ, "Ruhu temiz genç kızlarımız, biliyor musunuz benim sizden çok ümidim var. En yakın zamanda buluşma noktamız başka bir yer olacaktır. Aklımda ve ruhumdasınız. En yakın zamanda görüşmek dileğimdir." dedi.

Kapalı Perşembe Pazarı'nda büyük bir kalabalıkla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Yüksekdağ, "Allah kabul etsin, katılımınız için herkese teşekkür ediyorum" diyerek, kendi elleri ile iftara gelen vatandaşlara ikramda bulundu. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.