İZMİR TÜRK KOLEJİ ANNELERİ CAFE 236’DA BULUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2022 - 16:41, Güncelleme: 15.06.2022 - 16:41
 

İZMİR TÜRK KOLEJİ ANNELERİ CAFE 236’DA BULUŞTU

İzmir Türk Koleji Manisa Kampüsü’nün minikleri, geçtiğimiz hafta sonu anneleri ile birlikte Cafe 236 Lounge’da bir araya geldi. Yaz tatili öncesi sınıfların düzenlediği özel organizasyonların adresi olan Cafe 236 Lounge’da bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını dile getiren minik öğrenciler açık alan oyun parkında doyasıya eğlenirken; anneleri de harika atmosferin tadını çıkardı. Anne ve minik öğrencilerin keyifli etkinliğinden kareler;

İzmir Türk Koleji Manisa Kampüsü’nün minikleri, geçtiğimiz hafta sonu anneleri ile birlikte Cafe 236 Lounge’da bir araya geldi. Yaz tatili öncesi sınıfların düzenlediği özel organizasyonların adresi olan Cafe 236 Lounge’da bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını dile getiren minik öğrenciler açık alan oyun parkında doyasıya eğlenirken; anneleri de harika atmosferin tadını çıkardı.

Anne ve minik öğrencilerin keyifli etkinliğinden kareler;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.