KORUYUCU AİLELER CAFE 236’DA BULUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2022 - 16:23, Güncelleme: 30.06.2022 - 16:23
 

KORUYUCU AİLELER CAFE 236’DA BULUŞTU

Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bu yıl ilk kez kutlanan 30 Haziran Koruyucu Aileler Günü kapsamında devlet koruması altındaki çocuklara yuva sıcaklığı sağlayan koruyucu aileleri, Cafe 236’da düzenledikleri kahvaltı programında ağırladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı ve 24.06.2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan genelge ile 30 Haziran tarihinin "Koruyucu Aile Günü" olarak kutlanmasına karar verilmişti. Bu kapsamda Manisa’da ilk Koruyucu Aileler Günü kutlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen programa Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç, koruyucu aileler ve çocukları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Feridun Gülgeç, koruyucu aile programı kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi verirken koruyucu aile olan Zehra Avkıran, koruyucu aile olma hakkındaki duygu ve düşüncelerini dile getirdi. “185 ÇOCUK SİZİNLE AİLE SAADETİ YAŞIYOR” Koruyucu aile olmanın manevi öneminin yanında, çocuklarımızın yaşamına pozitif etkilerinin önemini vurgulayan Vali Karadeniz “Şu anda 185 çocuğumuz sizlerin yanında bu mutluluğu, aile mutluluğunu, aile saadetini yaşıyor. Gayretlerinizden ve fedakârlığınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu. Program, çocuklar tarafından hazırlanan gösterilerin yapılması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi. KORUYUCU AİLENİN ÖNEMİ ETV’DE KONUŞULDU Vali Karadeniz, Yunusemre Kaymakamı Kantay, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gülgeç, Etv ekranlarında Erdinç Yumrukaya’nın sunduğu Haber Özel programına konuk olarak ‘koruyucu aile’ uygulamasının önemini anlattılar. Programda çocuklar da gitar çalıp, şarkı söyleyerek hünerlerini sergiledi.
Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bu yıl ilk kez kutlanan 30 Haziran Koruyucu Aileler Günü kapsamında devlet koruması altındaki çocuklara yuva sıcaklığı sağlayan koruyucu aileleri, Cafe 236’da düzenledikleri kahvaltı programında ağırladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı ve 24.06.2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan genelge ile 30 Haziran tarihinin "Koruyucu Aile Günü" olarak kutlanmasına karar verilmişti. Bu kapsamda Manisa’da ilk Koruyucu Aileler Günü kutlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen programa Vali Yaşar Karadeniz ve Eşi Zehra Karadeniz, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç, koruyucu aileler ve çocukları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Feridun Gülgeç, koruyucu aile programı kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi verirken koruyucu aile olan Zehra Avkıran, koruyucu aile olma hakkındaki duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

“185 ÇOCUK SİZİNLE AİLE SAADETİ YAŞIYOR”

Koruyucu aile olmanın manevi öneminin yanında, çocuklarımızın yaşamına pozitif etkilerinin önemini vurgulayan Vali Karadeniz “Şu anda 185 çocuğumuz sizlerin yanında bu mutluluğu, aile mutluluğunu, aile saadetini yaşıyor. Gayretlerinizden ve fedakârlığınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu. Program, çocuklar tarafından hazırlanan gösterilerin yapılması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

KORUYUCU AİLENİN ÖNEMİ ETV’DE KONUŞULDU

Vali Karadeniz, Yunusemre Kaymakamı Kantay, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gülgeç, Etv ekranlarında Erdinç Yumrukaya’nın sunduğu Haber Özel programına konuk olarak ‘koruyucu aile’ uygulamasının önemini anlattılar. Programda çocuklar da gitar çalıp, şarkı söyleyerek hünerlerini sergiledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.