KUTLAR, YUMRUKAYA’YI ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2022 - 16:29, Güncelleme: 12.09.2022 - 16:29
 

KUTLAR, YUMRUKAYA’YI ZİYARET ETTİ

MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'ya iade-i ziyarette bulundu.
Yumrukaya ve Kutlar, Ofis Home'da bir araya geldiler. Görüşmede, gündelik hayat ve Manisa'ya dair konular ele alındı. YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR Yumrukaya ile yaptığı görüşme dolayısıyla mutluluğunu dile getiren Kutlar, "Erdinç Yumrukaya abimizi geç de olsa ziyaret etme fırsatı buldum. Sabah kahvesi eşliğinde güzel bir sohbet havasında görüşmemizi gerçekleştirdik. Makamında beni ağırladığı için teşekkürlerimi iletiyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu. “ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM” Kutlar'ın ziyareti sonrası memnuniyetini ifade eden Yumrukaya, "Cemal kardeşimin çalışmalarını çok yakından dikkatli bir şekilde takip ediyorum. Yoğun çalışma programının arasında, buraya kadar gelerek beni ziyaret etmesi de ayrıca mutlu etti. Cemal Kutlar'a çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. " ifadesinde bulundu.
MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'ya iade-i ziyarette bulundu.

Yumrukaya ve Kutlar, Ofis Home'da bir araya geldiler. Görüşmede, gündelik hayat ve Manisa'ya dair konular ele alındı.

YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR

Yumrukaya ile yaptığı görüşme dolayısıyla mutluluğunu dile getiren Kutlar, "Erdinç Yumrukaya abimizi geç de olsa ziyaret etme fırsatı buldum. Sabah kahvesi eşliğinde güzel bir sohbet havasında görüşmemizi gerçekleştirdik. Makamında beni ağırladığı için teşekkürlerimi iletiyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

“ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Kutlar'ın ziyareti sonrası memnuniyetini ifade eden Yumrukaya, "Cemal kardeşimin çalışmalarını çok yakından dikkatli bir şekilde takip ediyorum. Yoğun çalışma programının arasında, buraya kadar gelerek beni ziyaret etmesi de ayrıca mutlu etti. Cemal Kutlar'a çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. " ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.