Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'nden öğrencilere burs

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2022 - 14:08, Güncelleme: 22.09.2022 - 14:08
 

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'nden öğrencilere burs

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül 2022 /2023 eğitim ve öğretim yılında Azerbaycan'dan Manisa'ya gelen bazı öğrencilere burs verileceğini söyledi.
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği önemli bir projeye imza attı. Dernek Başkanı Şentürk Hoşgül Manisa Celal Bayar Üniversitesine eğitim için Azerbaycan'dan gelen bazı öğrencilere burs verilebileceğini ifade etti. Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ifadesinde, "2022-2023 eğitim öğretim yılında Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesin de eğitim öğretim hayatına  devam edecek olan ve Azerbaycan'dan Manisa'mıza  gelen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, burs vermeyi planlamaktayız. Yönetim kurulumuzun iş insanları ile yaptığı görüşmeler sonucunda öğrencilerimize maddi destek sağlayabilmek konusunda bir çalışmamız mevcut. Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor. Manisa Azerbaycanlı Talebeler Topluluğu Temsilcimiz ve Gençlik Kolları başkanlığımız tarafından gerekli araştırmalar yapılmaktadır.  Araştırmalar sonucunda bize gelen başvurular değerlendirerek çıkacak sonuca göre bir kaç öğrencimize imkanlarımız dahilinde burs sağlamayı düşünüyoruz" diyerek, bu çalışmaya destek verenlere ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül 2022 /2023 eğitim ve öğretim yılında Azerbaycan'dan Manisa'ya gelen bazı öğrencilere burs verileceğini söyledi.

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği önemli bir projeye imza attı. Dernek Başkanı Şentürk Hoşgül Manisa Celal Bayar Üniversitesine eğitim için Azerbaycan'dan gelen bazı öğrencilere burs verilebileceğini ifade etti. Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ifadesinde, "2022-2023 eğitim öğretim yılında Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesin de eğitim öğretim hayatına  devam edecek olan ve Azerbaycan'dan Manisa'mıza  gelen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, burs vermeyi planlamaktayız. Yönetim kurulumuzun iş insanları ile yaptığı görüşmeler sonucunda öğrencilerimize maddi destek sağlayabilmek konusunda bir çalışmamız mevcut. Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor.

Manisa Azerbaycanlı Talebeler Topluluğu Temsilcimiz ve Gençlik Kolları başkanlığımız tarafından gerekli araştırmalar yapılmaktadır.  Araştırmalar sonucunda bize gelen başvurular değerlendirerek çıkacak sonuca göre bir kaç öğrencimize imkanlarımız dahilinde burs sağlamayı düşünüyoruz" diyerek, bu çalışmaya destek verenlere ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.