Manisa Emniyetinde Büyük Değişim!

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2020 - 15:04, Güncelleme: 09.07.2020 - 15:04
 

Manisa Emniyetinde Büyük Değişim!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), merakla beklenen iller arası tayinleri açıkladı. Manisa emniyetinde, sorumlu il emniyet müdür yardımcısı, şube ve ilçe müdürü olarak görev yapan birçok isim farklı illere görevlendirildi. İşte o atamalar... Manisa'da görev yapan 11 müdür yardımcısının çeşitli illere tayini çıktı.   Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcılarından Tolga Ar Afyonkarahisar’a, Engin Pınar Bitlis’e, Hakan Göçmen Erzurum’a, Hakan Tirtom Erzurum’a Hamit İlker Çakmak Kütahya’ya Murat Yiğit Yılmaz Muş’a, Ali Osman Aral Sakarya’ya, Gökhan Balaban Şanlıurfa’ya, Mahmut Ay Tunceli’ye, Volkan Parıldar Şanlıurfa’ya, Çetin Özcan ise Bilecik’e görevlendirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), merakla beklenen iller arası tayinleri açıkladı. Manisa emniyetinde, sorumlu il emniyet müdür yardımcısı, şube ve ilçe müdürü olarak görev yapan birçok isim farklı illere görevlendirildi. İşte o atamalar...

Manisa'da görev yapan 11 müdür yardımcısının çeşitli illere tayini çıktı.
 

Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcılarından

Tolga Ar Afyonkarahisar’a,

Engin Pınar Bitlis’e,

Hakan Göçmen Erzurum’a,

Hakan Tirtom Erzurum’a

Hamit İlker Çakmak Kütahya’ya

Murat Yiğit Yılmaz Muş’a,

Ali Osman Aral Sakarya’ya,

Gökhan Balaban Şanlıurfa’ya,

Mahmut Ay Tunceli’ye,

Volkan Parıldar Şanlıurfa’ya,

Çetin Özcan ise Bilecik’e görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.