MESO BAŞKANI AKYÜZ'E ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2022 - 17:02, Güncelleme: 22.07.2022 - 17:02
 

MESO BAŞKANI AKYÜZ'E ZİYARET

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, Başkan Yardımcısı Sait Başbelen ve Müdürü Fahrettin Orucu, Manisa Esnaf Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Tavşanoğlu’nu ziyaret ettiler. Çalışmalarında başarılar dileyerek ‘hayırlı olsun’ temennilerini ilettiler. Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MESO Başkanı Bahattin Akyüz; konuklarına teşekkürlerini iletti.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, Başkan Yardımcısı Sait Başbelen ve Müdürü Fahrettin Orucu, Manisa Esnaf Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Tavşanoğlu’nu ziyaret ettiler.

Çalışmalarında başarılar dileyerek ‘hayırlı olsun’ temennilerini ilettiler. Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MESO Başkanı Bahattin Akyüz; konuklarına teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.