MURADİYE OSB, BAKAN YARDIMCISI BÜYÜKDEDE’Yİ AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2022 - 14:41, Güncelleme: 09.11.2022 - 14:41
 

MURADİYE OSB, BAKAN YARDIMCISI BÜYÜKDEDE’Yİ AĞIRLADI

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Muradiye OSB’yi ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Büyükdede, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve Bakanlık temsilcileri ile birlikte Muradiye OSB’yi ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi Muradiye OSB’de Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Başkan Vekili Fatih Çetkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Yurteri, Hikmet Güngör, İlkay Deha Kurutaç, Denetim Kurulu Üyesi Tuğrul Yavuz ve Bölge Müdürü İlker Özdemir ağırladı. BÜYÜKDEDE BİLGİ ALDI Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Muradiye OSB’nin bugüne dek yaptığı elektrik, yol, HDA Dükkan yatırımlarının yanı sıra devam etmekte olan Altyapı ve Muradiye OSB’nin genişleme çalışmaları konusunda bilgi aldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Muradiye OSB’yi ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Büyükdede, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve Bakanlık temsilcileri ile birlikte Muradiye OSB’yi ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’yi Muradiye OSB’de Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Başkan Vekili Fatih Çetkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Yurteri, Hikmet Güngör, İlkay Deha Kurutaç, Denetim Kurulu Üyesi Tuğrul Yavuz ve Bölge Müdürü İlker Özdemir ağırladı.

BÜYÜKDEDE BİLGİ ALDI

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Muradiye OSB’nin bugüne dek yaptığı elektrik, yol, HDA Dükkan yatırımlarının yanı sıra devam etmekte olan Altyapı ve Muradiye OSB’nin genişleme çalışmaları konusunda bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.