ŞERBETLİ TATLILARIN ŞAHI: KÜNEFEM 33

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2022 - 18:17, Güncelleme: 28.02.2022 - 18:17
 

ŞERBETLİ TATLILARIN ŞAHI: KÜNEFEM 33

Türk mutfağının en sevilen, bayramlarda, özel günlerde ya da yemeklerden sonra hemen hemen herkesin sevdiği şerbetli tatlıları hakkını vererek yapan Manisa’nın en iyi şerbetli tatlıcılarından ‘Künefem 33’, 5 yıldır künefe başta olmak üzere adeta damak çatlatan tatlıları Manisalılarla buluşturuyor. Künefem 33 İşletme Sahibi Hakan Şirip, 2017 yılında Manisa’da açılan Künefem 33’te satılan tatlıların içeriği hakkında bilgiler verdi. Kaliteli ürünlerle hazırlanarak damakları şenlendiren şerbetli tatlı çeşitlerini Manisalılara sunan Künefem 33’ün en iddialı ürünlerinin başında künefe, soğuk baklava ve midye baklava geliyor. “ÜRÜNLERİN TAMAMI KENDİ İMALATIMIZ” Şirip, işletmelerindeki şerbetli tatlıların müşteriler tarafından çok beğenilmesinin nedenini şu sözlerle açıkladı; “Ürünlerin tamamı kendi imalatımızdır. Lezzetli tatlılar için imalatta kaliteli ürün kullanmak gerekir ve tatlıyı yapan ustanın da iyi olması lazım. O zaman bütün tatlılar adeta sanata dönüşür. Lezzetin sırrı bu” LEZZETİN SIRI BU PÜF NOKTALARDA SAKLI İyi bir künefe ve iyi bir baklavanın nasıl olması gerektiği ile ilgili bilgi veren Şirip, “İyi bir baklava damakta çıtır çıtır ezilen, yedikten sonra damakta tat bırakan bir lezzeti olması lazım. Bu da kullanılan sade yağ ile antep fıstığının kalitesine bağlıdır” dedi. TÜM İŞLETMELERE SERVİS YAPILIYOR Restoran, pastane ve kafeler olmak üzere tüm işletmelere tatlı verdiklerini kaydeden Şirip, evlere paket servisi yaptıklarını da belirtti. Şirip, müşterilerin en çok künefeyi tercih ettiklerini belirtti. Alo Paket Servis: Tel: (0 236) 233 53 53

Türk mutfağının en sevilen, bayramlarda, özel günlerde ya da yemeklerden sonra hemen hemen herkesin sevdiği şerbetli tatlıları hakkını vererek yapan Manisa’nın en iyi şerbetli tatlıcılarından ‘Künefem 33’, 5 yıldır künefe başta olmak üzere adeta damak çatlatan tatlıları Manisalılarla buluşturuyor.

Künefem 33 İşletme Sahibi Hakan Şirip, 2017 yılında Manisa’da açılan Künefem 33’te satılan tatlıların içeriği hakkında bilgiler verdi. Kaliteli ürünlerle hazırlanarak damakları şenlendiren şerbetli tatlı çeşitlerini Manisalılara sunan Künefem 33’ün en iddialı ürünlerinin başında künefe, soğuk baklava ve midye baklava geliyor.

“ÜRÜNLERİN TAMAMI KENDİ İMALATIMIZ”

Şirip, işletmelerindeki şerbetli tatlıların müşteriler tarafından çok beğenilmesinin nedenini şu sözlerle açıkladı; “Ürünlerin tamamı kendi imalatımızdır. Lezzetli tatlılar için imalatta kaliteli ürün kullanmak gerekir ve tatlıyı yapan ustanın da iyi olması lazım. O zaman bütün tatlılar adeta sanata dönüşür. Lezzetin sırrı bu”

LEZZETİN SIRI BU PÜF NOKTALARDA SAKLI

İyi bir künefe ve iyi bir baklavanın nasıl olması gerektiği ile ilgili bilgi veren Şirip, “İyi bir baklava damakta çıtır çıtır ezilen, yedikten sonra damakta tat bırakan bir lezzeti olması lazım. Bu da kullanılan sade yağ ile antep fıstığının kalitesine bağlıdır” dedi.

TÜM İŞLETMELERE SERVİS YAPILIYOR

Restoran, pastane ve kafeler olmak üzere tüm işletmelere tatlı verdiklerini kaydeden Şirip, evlere paket servisi yaptıklarını da belirtti. Şirip, müşterilerin en çok künefeyi tercih ettiklerini belirtti.

Alo Paket Servis:

Tel: (0 236) 233 53 53

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.