Turgutlu OSB’ye otobüs seferleri başlıyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2022 - 14:22, Güncelleme: 03.09.2022 - 14:22
 

Turgutlu OSB’ye otobüs seferleri başlıyor

Manisa’nın Turgutlu ilçesi E-96 Karayolu üzerinde bulunan ve yaklaşık 7 bin 800 işçinin ekmek kapısı olan Turgutlu Organize Sanayi Bölgesine 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren otobüs seferleri başlayacak.
Turgutlu şehir merkezinden Organize Sanayi Bölgesine 203 sefer numarası ile Organize Sanayi Bölgesi - Şehir Merkezi, Şehir Merkezi - Organize Sanayi Bölgesi arası ulaşım hizmeti verilecek.   Turgutlu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hami Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Organize Sanayi Bölgemiz ile Turgutlu şehir merkezi arasında oluşturulan otobüs seferleri ile şehir merkezinden bölgemize ulaşım konusunda bir eksiği gidermiş olduk. 5 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren Organize Sanayi Bölgesi - Şehir Merkezi, Şehir Merkezi - Organize Sanayi Bölgesi arası ulaşım hizmeti verilmeye başlanacak. Bu konuda desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Turgutlu Belediye Başkanlığına teşekkür ediyoruz.” dedi.  
Manisa’nın Turgutlu ilçesi E-96 Karayolu üzerinde bulunan ve yaklaşık 7 bin 800 işçinin ekmek kapısı olan Turgutlu Organize Sanayi Bölgesine 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren otobüs seferleri başlayacak.

Turgutlu şehir merkezinden Organize Sanayi Bölgesine 203 sefer numarası ile Organize Sanayi Bölgesi - Şehir Merkezi, Şehir Merkezi - Organize Sanayi Bölgesi arası ulaşım hizmeti verilecek.

  Turgutlu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hami Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Organize Sanayi Bölgemiz ile Turgutlu şehir merkezi arasında oluşturulan otobüs seferleri ile şehir merkezinden bölgemize ulaşım konusunda bir eksiği gidermiş olduk. 5 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren Organize Sanayi Bölgesi - Şehir Merkezi, Şehir Merkezi - Organize Sanayi Bölgesi arası ulaşım hizmeti verilmeye başlanacak. Bu konuda desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Turgutlu Belediye Başkanlığına teşekkür ediyoruz.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.