TÜRK BÜRO SEN’DEN AZERBAYCANLI ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2022 - 16:13, Güncelleme: 13.10.2022 - 16:13
 

TÜRK BÜRO SEN’DEN AZERBAYCANLI ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

Geçtiğimiz günlerde Azerbaycanlı öğrencilere burs verilmesi konusunda çalışmalarının olduğunu ifade eden Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül'e bir destek de, Türk Büro Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır'dan geldi.
Türk Büro Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül'e ziyarette bulundular. “TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYA KARAR VERDİK” Başkan Ağır, "Yönetim Kurulu üyelerimizin de desteğiyle 'Bir Millet İki Devlet' anlayışından yola çıktık, ve Manisa Türk Büro Sen Şube Başkan yardımcımız olan Şentürk Hoşgül'ün bu örnek davranışına destek olmak gayesiyle taşın altına bizlerde elimizi koymaya karar verdik. Biliyorsunuz ki Bizim İlkemiz Önce Ülkemiz dedik, ve bu itibarla kardeş Ülke Azerbaycan'dan şehrimizde öğrenimini devam ettirecek kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek ve bunu söylem ile değil eylem ile göstermek istedik hayırlı olsun" dedi. BAŞKAN HOŞGÜL TEŞEKKÜR ETTİ Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ise Türk Büro Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri destek için teşekkür etti.
Geçtiğimiz günlerde Azerbaycanlı öğrencilere burs verilmesi konusunda çalışmalarının olduğunu ifade eden Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül'e bir destek de, Türk Büro Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır'dan geldi.

Türk Büro Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül'e ziyarette bulundular.

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYA KARAR VERDİK”

Başkan Ağır, "Yönetim Kurulu üyelerimizin de desteğiyle 'Bir Millet İki Devlet' anlayışından yola çıktık, ve Manisa Türk Büro Sen Şube Başkan yardımcımız olan Şentürk Hoşgül'ün bu örnek davranışına destek olmak gayesiyle taşın altına bizlerde elimizi koymaya karar verdik. Biliyorsunuz ki Bizim İlkemiz Önce Ülkemiz dedik, ve bu itibarla kardeş Ülke Azerbaycan'dan şehrimizde öğrenimini devam ettirecek kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek ve bunu söylem ile değil eylem ile göstermek istedik hayırlı olsun" dedi.

BAŞKAN HOŞGÜL TEŞEKKÜR ETTİ

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ise Türk Büro Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri destek için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.