ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÇORBALAR MÜFTÜLÜKTEN

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2022 - 13:39, Güncelleme: 06.01.2022 - 13:39
 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÇORBALAR MÜFTÜLÜKTEN

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından MCBÜ Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Merkez Kütüphanesi'nde sınav haftasında olan öğrencilere "Finallere Çalışması Sizden Çorbası Bizden" sloganıyla stand açıldı.
Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından MCBÜ Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Merkez Kütüphanesi'nde sınav haftasında olan öğrencilere çorba dağıtıldı. Sınav haftası boyunca devam edecek etkinliğin ilki bugün gerçekleştirildi. Etkinlikte gençlere çorba ikramı yapılarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan "Geçerken" dergisi hediye edildi. Standın açılışına İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan, İl Müftü Yardımcısı Ömer Kayhan, MCBÜ Kütüphane Daire Başkanı Hıdır Metin, KYK Yurt Müdürü Erkan Akbalık, Gençlik Koordinatörleri, manevî danışmanlar ve öğrenciler katıldı. İl müftü yardımcısı Mehmet Ceyhan "bugün itibariyle iki hafta boyunca öğrencilerimizin en yoğun sınav çalıştığı merkez kütüphane önünde çorba ikramımız olacaktır.  Ülkemizin her yerinden üniversitemize gelen öğrencilerimizin en yoğun günlerini yaşadıkları sınav döneminde, içlerini ısıtacak çorba ikramımızla üniversite gençliğimizle bir aradayız. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ede üniversiteli gençlerimizi ikramımıza bekleriz. İlk gün etkinliğe çok yoğun bir öğrenci katılımı oldu bu bizi çok sevindirdi dedi." Öğrenciler sınav haftası boyunca devam edecek bu ikram için çok memnun olduklarını emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler.
Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından MCBÜ Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Merkez Kütüphanesi'nde sınav haftasında olan öğrencilere "Finallere Çalışması Sizden Çorbası Bizden" sloganıyla stand açıldı.

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından MCBÜ Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Merkez Kütüphanesi'nde sınav haftasında olan öğrencilere çorba dağıtıldı. Sınav haftası boyunca devam edecek etkinliğin ilki bugün gerçekleştirildi. Etkinlikte gençlere çorba ikramı yapılarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan "Geçerken" dergisi hediye edildi.

Standın açılışına İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan, İl Müftü Yardımcısı Ömer Kayhan, MCBÜ Kütüphane Daire Başkanı Hıdır Metin, KYK Yurt Müdürü Erkan Akbalık, Gençlik Koordinatörleri, manevî danışmanlar ve öğrenciler katıldı.

İl müftü yardımcısı Mehmet Ceyhan "bugün itibariyle iki hafta boyunca öğrencilerimizin en yoğun sınav çalıştığı merkez kütüphane önünde çorba ikramımız olacaktır.  Ülkemizin her yerinden üniversitemize gelen öğrencilerimizin en yoğun günlerini yaşadıkları sınav döneminde, içlerini ısıtacak çorba ikramımızla üniversite gençliğimizle bir aradayız. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ede üniversiteli gençlerimizi ikramımıza bekleriz. İlk gün etkinliğe çok yoğun bir öğrenci katılımı oldu bu bizi çok sevindirdi dedi." Öğrenciler sınav haftası boyunca devam edecek bu ikram için çok memnun olduklarını emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.