YAPI KREDİ EKİBİ YUMRUKAYA'YI ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2022 - 18:49, Güncelleme: 26.07.2022 - 18:49
 

YAPI KREDİ EKİBİ YUMRUKAYA'YI ZİYARET ETTİ

Yapı Kredi Manisa Şube Müdürü Mustafa Yiğit ve müşteri temsilcisi Raşit Tütek, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti.
Mustafa Yiğit, Raşit Tütek ve Erdinç Yumrukaya, samimi bir sohbetten sonra bir araya gelmeninin verdiği mutluluğu ifade ettiler. “MUTLULUK DUYDUK” Yiğit, “Ofis Home mağazasında bizleri ağırladığı için Yumrukaya'ya teşekkür ederim. Manisa'nın büyük ve köklü kuruluşlarından olan Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yumrukaya'ya misafir olmaktan mutluluk duyduk. En kısa sürede bu görüşmemizi tekrarlama isteğimizi dile getirdik.” dedi. YUMRUKAYA TEŞEKKÜR ETTİ Yumrukaya, “Yiğit ve Tetik'in bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok mutlu oldum. Bir dahaki görüşmemizin arasını açmadan tekrardan bir araya gelmeyi ümit ediyorum. Nazik ziyaretleri için Yiğit ve Tetik'e teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.
Yapı Kredi Manisa Şube Müdürü Mustafa Yiğit ve müşteri temsilcisi Raşit Tütek, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti.

Mustafa Yiğit, Raşit Tütek ve Erdinç Yumrukaya, samimi bir sohbetten sonra bir araya gelmeninin verdiği mutluluğu ifade ettiler.

“MUTLULUK DUYDUK”

Yiğit, “Ofis Home mağazasında bizleri ağırladığı için Yumrukaya'ya teşekkür ederim. Manisa'nın büyük ve köklü kuruluşlarından olan Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yumrukaya'ya misafir olmaktan mutluluk duyduk. En kısa sürede bu görüşmemizi tekrarlama isteğimizi dile getirdik.” dedi.

YUMRUKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Yumrukaya, “Yiğit ve Tetik'in bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok mutlu oldum. Bir dahaki görüşmemizin arasını açmadan tekrardan bir araya gelmeyi ümit ediyorum. Nazik ziyaretleri için Yiğit ve Tetik'e teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.