YENİ YILDA SPİL’DEKİ DOSTLARA MAMA ZİYAFETİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2018 - 10:10, Güncelleme: 02.01.2018 - 10:10
 

YENİ YILDA SPİL’DEKİ DOSTLARA MAMA ZİYAFETİ

Yeni yılın ilk gününde bir araya gelen Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği, Spil Dağı Milli Parkı yolu üzerinde değişik mevkilerde terk edilen hayvan dostlarına mama ziyafetinde bulundu.
HABER ÖZLEM UNCU Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği(MAT) üyeleri, sokak hayvanları için bir kampanya başlattı. Duyarlı dernek üyeleri, kampanya kapsamında topladıkları mamalarla Spil Dağı eteklerinde bulunan hayvanları doyurdu. Tüm vatandaşları destek vermeye davet eden Dernek Başkanı Bahattin Özer, şu ifadelere yer verdi, “ Tüm vatandaşların bu kampanyaya destek olması için bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bize yapılan mama yardımlarını haftanın belirli günleri Spil Dağı Milli Parkı çıkış yolunda belirlediğimiz, köpeklerin yoğun olduğu bazı noktalara bu kuru mamaları dağıtarak; burada açlıkla mücadele eden köpeklerin daha sağlık bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri için çaba sarf ediyoruz. Yeni yılın ilk gününde Schneider Elektrik tarafından bağışlanan mamalar ile köpeklere ulaştık. Hayvan severlerin böyle bir kampanyaya katılmaları için öncülük etmeye devam edeceğiz.  MAT ekiplerinin sokak hayvanları için başlattıkları kampanya devam ediyor. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların derneğe başvurmaları, bizlerle irtibata geçmeleri bakımından yeterli olacak” dedi.              
Yeni yılın ilk gününde bir araya gelen Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği, Spil Dağı Milli Parkı yolu üzerinde değişik mevkilerde terk edilen hayvan dostlarına mama ziyafetinde bulundu.
HABER
ÖZLEM UNCU

Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği(MAT) üyeleri, sokak hayvanları için bir kampanya başlattı. Duyarlı dernek üyeleri, kampanya kapsamında topladıkları mamalarla Spil Dağı eteklerinde bulunan hayvanları doyurdu. Tüm vatandaşları destek vermeye davet eden Dernek Başkanı Bahattin Özer, şu ifadelere yer verdi, “ Tüm vatandaşların bu kampanyaya destek olması için bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bize yapılan mama yardımlarını haftanın belirli günleri Spil Dağı Milli Parkı çıkış yolunda belirlediğimiz, köpeklerin yoğun olduğu bazı noktalara bu kuru mamaları dağıtarak; burada açlıkla mücadele eden köpeklerin daha sağlık bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri için çaba sarf ediyoruz. Yeni yılın ilk gününde Schneider Elektrik tarafından bağışlanan mamalar ile köpeklere ulaştık. Hayvan severlerin böyle bir kampanyaya katılmaları için öncülük etmeye devam edeceğiz.  MAT ekiplerinin sokak hayvanları için başlattıkları kampanya devam ediyor. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların derneğe başvurmaları, bizlerle irtibata geçmeleri bakımından yeterli olacak” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.