YUMRUKAYA, BAŞKAN ERGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2023 - 17:09, Güncelleme: 04.01.2023 - 17:09
 

YUMRUKAYA, BAŞKAN ERGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Yumrukaya, 2022 yılında En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları sıralamasında 4. sırayı alan Başkan Ergün’ü tebrik etti. Başkan Ergün’ün başarıları ve yeni yıl için de pasta kesildi.
Erdinç Şirket Grubu bünyesinde bulunan firmaların yöneticileri de ziyarette yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün gerçekleşen sürpriz ziyaret için teşekkür etti. Başkan Ergün 2023 yılında da aynı azim, kararlılık ve ciddiyetle Manisa halkına hizmet edeceklerini ifade etti. “ÇITAYI BAŞKAN ERGÜN YÜKSELTTİ” Çok eski dost olduklarını ifade eden Yumrukaya, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hem yeni yılını kutluyorum hem de 2022'nin en başarılı büyükşehir belediye başkanları sıralamasında 4. sırayı aldığı için tebrik ediyorum. Bu başarılı anları kutlamak için Başkan Ergün'e pasta getirdik. Çok fazla yoğun mesai yapmasına rağmen sayın Başkan Ergün'ün daha fazla çalışmasını bekliyoruz çünkü çıtayı kendisi yükseltti. Sayın Başkan Ergün'le çok eskiye uzanan bir dostluğumuz var. Birlik ve beraberliğimizin bir ömür daha devam etmesini diliyorum. Allah hepimize sağlık, sıhhat ve afiyet versin. İnşallah çok uzun yıllar daha beraber olalım." açıklamasında bulundu. “ÇEŞİTLİ REKORLARA İMZA ATTIK” ETV’nin doğum gününü kutlayan Başkan Ergün, "Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ekibine teşekkür ediyorum. Bugün bizlere güzel bir jest yaptılar. Yeni yıl vesilesiyle bizlere sürpriz bir ziyarette bulundular. ETV'ye de nice başarılı ve mutlu 29. seneler diliyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 14 seneyi geride bıraktık. Bu süreç, Manisa halkına hizmet noktasında geçti. Bu geçen yıllarda çok şükür ki Rabbim bizi utandırmadı. Çeşitli rekorlara ve başarılar imza attık.” ifadesinde bulundu. “BİZ BİR AİLEYİZ” Ekibiyle birlikte bir aile olduklarına vurgu yapan Başkan Ergün, “Bir anket firmasının araştırmasına göre, 30 Büyükşehir belediyesi arasında 4. sıradaki yerimizi aldık. Bu başarı Cengiz'in başarısı değil, bu başarı 6 bin kişiye yaklaşan ekibin başarısıdır. Biz bir aileyiz ve bunu bugüne kadar hep böyle gördük. Bu güzel çalışmalar Manisa halkının takdiriyle oluyor. Bu makama 3 dönem bizleri layık gören tüm hemşehrilerime yeni yılda sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyorum. Onlara layık olmak için bugüne kadar çizgimizden ödün vermeden çalıştık. Aynı ciddiyet ve kararlılıkla bundan sonra da aynı hizmeti vereceğimizi buradan söylüyorum.” diyerek sözlerine son verdi.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Yumrukaya, 2022 yılında En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları sıralamasında 4. sırayı alan Başkan Ergün’ü tebrik etti. Başkan Ergün’ün başarıları ve yeni yıl için de pasta kesildi.

Erdinç Şirket Grubu bünyesinde bulunan firmaların yöneticileri de ziyarette yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün gerçekleşen sürpriz ziyaret için teşekkür etti. Başkan Ergün 2023 yılında da aynı azim, kararlılık ve ciddiyetle Manisa halkına hizmet edeceklerini ifade etti.

“ÇITAYI BAŞKAN ERGÜN YÜKSELTTİ”

Çok eski dost olduklarını ifade eden Yumrukaya, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hem yeni yılını kutluyorum hem de 2022'nin en başarılı büyükşehir belediye başkanları sıralamasında 4. sırayı aldığı için tebrik ediyorum. Bu başarılı anları kutlamak için Başkan Ergün'e pasta getirdik. Çok fazla yoğun mesai yapmasına rağmen sayın Başkan Ergün'ün daha fazla çalışmasını bekliyoruz çünkü çıtayı kendisi yükseltti. Sayın Başkan Ergün'le çok eskiye uzanan bir dostluğumuz var. Birlik ve beraberliğimizin bir ömür daha devam etmesini diliyorum. Allah hepimize sağlık, sıhhat ve afiyet versin. İnşallah çok uzun yıllar daha beraber olalım." açıklamasında bulundu.

“ÇEŞİTLİ REKORLARA İMZA ATTIK”

ETV’nin doğum gününü kutlayan Başkan Ergün, "Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ekibine teşekkür ediyorum. Bugün bizlere güzel bir jest yaptılar. Yeni yıl vesilesiyle bizlere sürpriz bir ziyarette bulundular. ETV'ye de nice başarılı ve mutlu 29. seneler diliyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 14 seneyi geride bıraktık. Bu süreç, Manisa halkına hizmet noktasında geçti. Bu geçen yıllarda çok şükür ki Rabbim bizi utandırmadı. Çeşitli rekorlara ve başarılar imza attık.” ifadesinde bulundu.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Ekibiyle birlikte bir aile olduklarına vurgu yapan Başkan Ergün, “Bir anket firmasının araştırmasına göre, 30 Büyükşehir belediyesi arasında 4. sıradaki yerimizi aldık. Bu başarı Cengiz'in başarısı değil, bu başarı 6 bin kişiye yaklaşan ekibin başarısıdır. Biz bir aileyiz ve bunu bugüne kadar hep böyle gördük. Bu güzel çalışmalar Manisa halkının takdiriyle oluyor. Bu makama 3 dönem bizleri layık gören tüm hemşehrilerime yeni yılda sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyorum. Onlara layık olmak için bugüne kadar çizgimizden ödün vermeden çalıştık. Aynı ciddiyet ve kararlılıkla bundan sonra da aynı hizmeti vereceğimizi buradan söylüyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.