Yumrukaya İbrahim Sudak Ve Sahalar Metal’i Ziyaret Etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2021 - 10:28, Güncelleme: 01.06.2021 - 10:28
 

Yumrukaya İbrahim Sudak Ve Sahalar Metal’i Ziyaret Etti

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim SUDAK’ı makamında; geri dönüşüm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Sahalar Metal firmasını ise yerinde ziyaret etti. SUDAK’A İADE-İ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ Sayın Sudak’ı Ofishome Mağazamızda ağırlamıştık ve keyifli bir sohbet eşliğinde kahvelerimizi içmiştik diyen Yumrukaya; “Bugün de kendisini makamında ziyaret etme fırsatım oldu. Her projesinde ekibi ile birlikte fark yaratarak şehrimizi tanıtma konusunda hep bir adım ileriye gidiyorlar. ETV ve Denge Gazetesi olarak her zaman desteklerimizi sunmaya hazırız.” dedi SAHALAR METAL’İ YERİNDE ZİYARET ETTİ Manisa Menemen Yolu üzerinde faaliyet gösteren Sahalar Metal’i de ziyaret eden Yumrukaya; “ Firma sahibi İsmail Aydın’dan bilgiler aldım. Çevre kirlenmesine neden olabilecek etkenleri kontrol altında tutarak, çevreye verilecek olan kirlilik ve zararı en aza indirmek için çalıştıklarını belirtti. Çevreye verilen zararın telafisi olmuyor, geri dönüşüm çok önemli bir husus. Ziyaretimde beni ağırlayan başta İsmail Aydın olmak üzere Müteahhit Ali Arslan’a ve Muhasebe Sorumlusu İhsan Eşlek’e teşekkür ederim.” dedi.

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim SUDAK’ı makamında; geri dönüşüm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Sahalar Metal firmasını ise yerinde ziyaret etti.

SUDAK’A İADE-İ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Sayın Sudak’ı Ofishome Mağazamızda ağırlamıştık ve keyifli bir sohbet eşliğinde kahvelerimizi içmiştik diyen Yumrukaya; “Bugün de kendisini makamında ziyaret etme fırsatım oldu. Her projesinde ekibi ile birlikte fark yaratarak şehrimizi tanıtma konusunda hep bir adım ileriye gidiyorlar. ETV ve Denge Gazetesi olarak her zaman desteklerimizi sunmaya hazırız.” dedi

SAHALAR METAL’İ YERİNDE ZİYARET ETTİ

Manisa Menemen Yolu üzerinde faaliyet gösteren Sahalar Metal’i de ziyaret eden Yumrukaya; “ Firma sahibi İsmail Aydın’dan bilgiler aldım. Çevre kirlenmesine neden olabilecek etkenleri kontrol altında tutarak, çevreye verilecek olan kirlilik ve zararı en aza indirmek için çalıştıklarını belirtti. Çevreye verilen zararın telafisi olmuyor, geri dönüşüm çok önemli bir husus. Ziyaretimde beni ağırlayan başta İsmail Aydın olmak üzere Müteahhit Ali Arslan’a ve Muhasebe Sorumlusu İhsan Eşlek’e teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.