YUMRUKAYA, MANİSA DORUK KOLEJİ'Nİ ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2023 - 17:53, Güncelleme: 11.01.2023 - 17:53
 

YUMRUKAYA, MANİSA DORUK KOLEJİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa Doruk Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Çiloğlu'na ziyarette bulundu. Çiloğlu, Yumrukaya'ya Doruk Koleji'nin çalışmaları ve vizyonu hakkında bilgi verdi. ETV ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ve Ofis Home mağazası Genel Müdürü Batuhan Yumrukaya da yapılan ziyarette yer aldı. ÇİLOĞLU’NDAN YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR Çiloğlu, "Yumrukaya'nın yaptığı ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ederim. Manisa Doruk Koleji olarak şehrimize uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Hem eğitim hem de öğretime çok önem veriyoruz. Geleceğin önemli isimlerini okulumuzdan mezun etmenin de ayrı bir gururunu yaşıyoruz. Güzel şehrimiz Manisa'ya hizmet etmeye devam etmek istiyoruz." açıklamasında bulundu. “DORUK KOLEJİ BİR ÇINARDIR” Yumrukaya, "Tüm öğrencilerine, kendi başarı hikâyelerini yazma fırsatı verdiği için Manisa Doruk Koleji’ne teşekkür ediyorum. Manisa Doruk Koleji şehrimizin bir çınarıdır. Çok önemli isimler bu okuldan mezun olarak hayata atılmıştır. Çiloğlu'yla yaptığımız görüşmede bilgi alış verişinde bulunduk. Umarım Manisa Doruk Koleji şehrimize daha uzun seneler hizmet eder." ifadesinde bulundu.

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa Doruk Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Çiloğlu'na ziyarette bulundu. Çiloğlu, Yumrukaya'ya Doruk Koleji'nin çalışmaları ve vizyonu hakkında bilgi verdi. ETV ve Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ve Ofis Home mağazası Genel Müdürü Batuhan Yumrukaya da yapılan ziyarette yer aldı.

ÇİLOĞLU’NDAN YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR

Çiloğlu, "Yumrukaya'nın yaptığı ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ederim. Manisa Doruk Koleji olarak şehrimize uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Hem eğitim hem de öğretime çok önem veriyoruz. Geleceğin önemli isimlerini okulumuzdan mezun etmenin de ayrı bir gururunu yaşıyoruz. Güzel şehrimiz Manisa'ya hizmet etmeye devam etmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

“DORUK KOLEJİ BİR ÇINARDIR”

Yumrukaya, "Tüm öğrencilerine, kendi başarı hikâyelerini yazma fırsatı verdiği için Manisa Doruk Koleji’ne teşekkür ediyorum. Manisa Doruk Koleji şehrimizin bir çınarıdır. Çok önemli isimler bu okuldan mezun olarak hayata atılmıştır. Çiloğlu'yla yaptığımız görüşmede bilgi alış verişinde bulunduk. Umarım Manisa Doruk Koleji şehrimize daha uzun seneler hizmet eder." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.