ZERİN İNŞAAT’IN TERCİHİ OFİSHOME OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2023 - 14:47, Güncelleme: 13.03.2023 - 14:47
 

ZERİN İNŞAAT’IN TERCİHİ OFİSHOME OLDU

Seferihisar/Bademliköyü’ndeki müstakil villalar projesinden sonra Saruhanlı’da yeni bir hayat kurmak isteyenler için hazırladığı Zerin İnşaat’ın mutfak, banyo ve ev mobilyaları için tekrar Ofis Home’u tercih eden M.Salih Erol ile Erdinç Yumrukaya arasında geçtiğimiz gün protokol imzalandı. “OFİSHOME’UN KALİTESİNE GÜVENİYORUM” Seferihisar’daki projesinde yapılan çalışmalardan çok memnun kaldığı ve çok beğenildiğini ifade eden Erol; “Sayın Yumrukaya ve ekibi ile uzun yıllar işbirliği yapmayı umuyorum. Profesyonel ekibi ile yeni projemizde de birlikteyiz. Modern bir yaşam alanı için kolları sıvadık. Saruhanlı’ya şimdiden hayırlı olsun.” YUMRUKAYA; “SARUHANLI’YA ÇOK YAKIŞACAK” Ofishome’un kalitesine güvenen ve beğenen Erol ile yeniden protokol yapmak bizi mutlu etti. 46 yıllık tecrübemizin yaşam alanlarına yansıması, ailelerin anılar biriktirmesi bizim için çok değerli. Saruhanlı’da ekibimiz çok farklı bir projeye imza atacak.”dedi

Seferihisar/Bademliköyü’ndeki müstakil villalar projesinden sonra Saruhanlı’da yeni bir hayat kurmak isteyenler için hazırladığı Zerin İnşaat’ın mutfak, banyo ve ev mobilyaları için tekrar Ofis Home’u tercih eden M.Salih Erol ile Erdinç Yumrukaya arasında geçtiğimiz gün protokol imzalandı.

“OFİSHOME’UN KALİTESİNE GÜVENİYORUM”

Seferihisar’daki projesinde yapılan çalışmalardan çok memnun kaldığı ve çok beğenildiğini ifade eden Erol; “Sayın Yumrukaya ve ekibi ile uzun yıllar işbirliği yapmayı umuyorum. Profesyonel ekibi ile yeni projemizde de birlikteyiz. Modern bir yaşam alanı için kolları sıvadık. Saruhanlı’ya şimdiden hayırlı olsun.”

YUMRUKAYA; “SARUHANLI’YA ÇOK YAKIŞACAK”

Ofishome’un kalitesine güvenen ve beğenen Erol ile yeniden protokol yapmak bizi mutlu etti. 46 yıllık tecrübemizin yaşam alanlarına yansıması, ailelerin anılar biriktirmesi bizim için çok değerli. Saruhanlı’da ekibimiz çok farklı bir projeye imza atacak.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.