Başkan Yaralı asker eğlencesine katıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2018 - 11:39, Güncelleme: 25.01.2018 - 11:39
 

Başkan Yaralı asker eğlencesine katıldı

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı’dan 1998/1 tertip olarak askere gidecek gençler için düzenlenen asker eğlencesine katılarak, mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.Saruhanlı Belediyesine ait düğün salonun düzenlenen...
Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı’dan 1998/1 tertip olarak askere gidecek gençler için düzenlenen asker eğlencesine katılarak, mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.Saruhanlı Belediyesine ait düğün salonun düzenlenen etkinlikte hazır askerler orkestra eşliğinde oyunlar oynayıp halay çekti. Programa Saruhanlı Belediye meclisinin AK Partili üyeleri ve askere gidecek gençlerin aileleri de katıldı. Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada askerliğin vatan borcu olduğunu, davul zurnayla askere giden gençlerin bu kutsal görevi en iyi şekilde tamamlayıp evlerine dönmeleri dileyerek “Gençlerimizi askere uğurluyoruz, Yakında Türkiye’nin dört bir yanındaki birliklerine teslim olacaklar. Vatana ve millete karşı kutsal görevlerini yerine getirmek için gidiyorlar. Her biri bir birinden değerli pırıl, pırıl gençlerimiz, inşallah güle güle giderler, kendilerine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Atalarımız Çanakkale’de bu vatan için canını verdi. Onların çabası ile bu memleketi kurduk ve bu günlere geldik. Şimdi bizim de bu vatan için bir görevimiz var. Bu görev askerliktir. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz.” dedi.Konuşmasında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin bölgesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek, amacıyla başlatılan "Zeytin Dalı" harekatıana de değinen Yaralı, "Kahraman askerlerimize Afrin harekatında başarılar dilerim. Allah ordumuzu muzaffer eylesin, Gazamız mübarek olsun. "Zeytin Dalı Harekatı" ile ülkemiz terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermeye devam ediyor. Dualarımızla ve bütün kalbimizle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız." diye konuştu.
Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı’dan 1998/1 tertip olarak askere gidecek gençler için düzenlenen asker eğlencesine katılarak, mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.Saruhanlı Belediyesine ait düğün salonun düzenlenen...

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı’dan 1998/1 tertip olarak askere gidecek gençler için düzenlenen asker eğlencesine katılarak, mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Saruhanlı Belediyesine ait düğün salonun düzenlenen etkinlikte hazır askerler orkestra eşliğinde oyunlar oynayıp halay çekti. Programa Saruhanlı Belediye meclisinin AK Partili üyeleri ve askere gidecek gençlerin aileleri de katıldı. Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada askerliğin vatan borcu olduğunu, davul zurnayla askere giden gençlerin bu kutsal görevi en iyi şekilde tamamlayıp evlerine dönmeleri dileyerek “Gençlerimizi askere uğurluyoruz, Yakında Türkiye’nin dört bir yanındaki birliklerine teslim olacaklar. Vatana ve millete karşı kutsal görevlerini yerine getirmek için gidiyorlar. Her biri bir birinden değerli pırıl, pırıl gençlerimiz, inşallah güle güle giderler, kendilerine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Atalarımız Çanakkale’de bu vatan için canını verdi. Onların çabası ile bu memleketi kurduk ve bu günlere geldik. Şimdi bizim de bu vatan için bir görevimiz var. Bu görev askerliktir. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz.” dedi.

Konuşmasında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin bölgesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek, amacıyla başlatılan "Zeytin Dalı" harekatıana de değinen Yaralı, "Kahraman askerlerimize Afrin harekatında başarılar dilerim. Allah ordumuzu muzaffer eylesin, Gazamız mübarek olsun. "Zeytin Dalı Harekatı" ile ülkemiz terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermeye devam ediyor. Dualarımızla ve bütün kalbimizle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız." diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.