Minik öğrenciden geri dönüşüm kutusu talebi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2018 - 11:58, Güncelleme: 25.01.2018 - 11:58
 

Minik öğrenciden geri dönüşüm kutusu talebi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret eden Salihli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Ceren Duruk, Başkan Kayda’dan okulları için geri dönüşüm kutusu talep etti.Salihli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret eden Salihli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Ceren Duruk, Başkan Kayda’dan okulları için geri dönüşüm kutusu talep etti.Salihli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Ceren Duruk, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Kayda’ya teşekkür eden Minik Elif Ceren, okullarına geri dönüşüm kutusu talebinde bulundu. Ziyarette Elif Ceren Duruk, aynı zamanda Başkan Kayda’ya yazdığı mektubu okudu. Kendisine yazılan mektubu minik Elif’ten dinleyen Başkan Kayda, mektupta yer alan geri dönüşüm kutusu talebinin için en kısa sürede çözüleceğini belirterek, anlamlı ve bir o kadar da duygulu güzel satırlar için Elif Ceren Duruk’a teşekkür etti. Ziyaretinden dolayı minik öğrenci Elif Ceren Duruk’a teşekkür eden Başkan Kayda, derslerinde başarılar diledi.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret eden Salihli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Ceren Duruk, Başkan Kayda’dan okulları için geri dönüşüm kutusu talep etti.Salihli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret eden Salihli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Ceren Duruk, Başkan Kayda’dan okulları için geri dönüşüm kutusu talep etti.

Salihli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Ceren Duruk, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Kayda’ya teşekkür eden Minik Elif Ceren, okullarına geri dönüşüm kutusu talebinde bulundu. Ziyarette Elif Ceren Duruk, aynı zamanda Başkan Kayda’ya yazdığı mektubu okudu. Kendisine yazılan mektubu minik Elif’ten dinleyen Başkan Kayda, mektupta yer alan geri dönüşüm kutusu talebinin için en kısa sürede çözüleceğini belirterek, anlamlı ve bir o kadar da duygulu güzel satırlar için Elif Ceren Duruk’a teşekkür etti. Ziyaretinden dolayı minik öğrenci Elif Ceren Duruk’a teşekkür eden Başkan Kayda, derslerinde başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.