İZTÜ’DE UFUK AÇAN SEMPOZYUM

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 11:42, Güncelleme: 23.05.2022 - 11:42
 

İZTÜ’DE UFUK AÇAN SEMPOZYUM

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İnovasyon ve Girişimcilik Birimi tarafından düzenlenen "Sağlıkta Yönetim ve Girişimcilik" sempozyumda alanında uzman isimler geleceğin sağlıkçıları ile bir araya geldi.
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımı ile gerçekleşen sempozyuma İzmir Tınaztepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti, üniversite rektörleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sektör çalışanları ve akademisyenler ile İzmir Tınaztepe Üniversitesi ve İzmir’de sağlık alanında eğitim gören öğrenciler katıldı. İzmir Tınaztepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mehmet Bektur, sağlık ve eğitim alanında yapmış oldukları yatırımın hikayesini katılımcılarla paylaşarak üniversitenin bulunduğu araziye 670 daire yaparak yatarım yapmak yerine eğitime ve sağlığa yatırım yapmayı seçtiklerini paylaştı. Bugüne kadar yapmış olduğu en değerli yatırımın İzmir Tınaztepe Üniversitesi olduğunu katılımcılarla paylaşan Dr. Mehmet Bektur, öğrencilerin sağlık alanında birer profesyonel olmasının yanı sıra aldıkları eğitim ile sağlık sektörüne yön veren, kariyer planlamasını doğru yapabilen lider bireyler olması gerektiğini ve üniversitede bu anlayışla eğitim hizmeti sunduklarını vurguladı. İZMİR’DEKİ SEMPOZYUM ETV’DEN AKTARILDI İzmir’de genç sağlıkçılar için hazırlanan sempozyuma Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu’nun da konuşmacı olarak katıldı. Manisa’nın ilk yerel televizyonu Etv’de, sempozyumu ekranlara taşıdı. BÖLGENİN İLK VE TEK SAĞLIK TEMALI ÜNİVERSİTESİ Eğitim alanında yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğu inancı ve gençlerin hayatına sağlık, nitelik ve değer katma ilkesi ile 2018 yılında kurulan İzmir Tınaztepe Üniversitesi, bölgenin sağlık alanında ilk ve tek sağlık temalı üniversitesi olarak faaliyet gösteriyor. 20 yılı aşkın süredir sahip olduğu tecrübe ile sağlık alanında markalaşan hami kuruluşu Tınaztepe Sağlık Grubundan güç alarak geleceğin sağlık profesyonellerini yetiştirmeye ve ülkeye değer katma hedefinde hızlı adımlarla ilerliyor.
İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İnovasyon ve Girişimcilik Birimi tarafından düzenlenen "Sağlıkta Yönetim ve Girişimcilik" sempozyumda alanında uzman isimler geleceğin sağlıkçıları ile bir araya geldi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımı ile gerçekleşen sempozyuma İzmir Tınaztepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti, üniversite rektörleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sektör çalışanları ve akademisyenler ile İzmir Tınaztepe Üniversitesi ve İzmir’de sağlık alanında eğitim gören öğrenciler katıldı. İzmir Tınaztepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mehmet Bektur, sağlık ve eğitim alanında yapmış oldukları yatırımın hikayesini katılımcılarla paylaşarak üniversitenin bulunduğu araziye 670 daire yaparak yatarım yapmak yerine eğitime ve sağlığa yatırım yapmayı seçtiklerini paylaştı. Bugüne kadar yapmış olduğu en değerli yatırımın İzmir Tınaztepe Üniversitesi olduğunu katılımcılarla paylaşan Dr. Mehmet Bektur, öğrencilerin sağlık alanında birer profesyonel olmasının yanı sıra aldıkları eğitim ile sağlık sektörüne yön veren, kariyer planlamasını doğru yapabilen lider bireyler olması gerektiğini ve üniversitede bu anlayışla eğitim hizmeti sunduklarını vurguladı.

İZMİR’DEKİ SEMPOZYUM ETV’DEN AKTARILDI

İzmir’de genç sağlıkçılar için hazırlanan sempozyuma Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu’nun da konuşmacı olarak katıldı. Manisa’nın ilk yerel televizyonu Etv’de, sempozyumu ekranlara taşıdı.

BÖLGENİN İLK VE TEK SAĞLIK TEMALI ÜNİVERSİTESİ

Eğitim alanında yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğu inancı ve gençlerin hayatına sağlık, nitelik ve değer katma ilkesi ile 2018 yılında kurulan İzmir Tınaztepe Üniversitesi, bölgenin sağlık alanında ilk ve tek sağlık temalı üniversitesi olarak faaliyet gösteriyor. 20 yılı aşkın süredir sahip olduğu tecrübe ile sağlık alanında markalaşan hami kuruluşu Tınaztepe Sağlık Grubundan güç alarak geleceğin sağlık profesyonellerini yetiştirmeye ve ülkeye değer katma hedefinde hızlı adımlarla ilerliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.