SELENDİ'DE YENİ BAŞKAN DUMLUPINAR

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2018 - 11:03, Güncelleme: 03.05.2018 - 11:03
 

SELENDİ'DE YENİ BAŞKAN DUMLUPINAR

MHP'den 27. Dönem Milletvekili aday adayı olmak için Selendi Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Eczacı Nurullah Savaş’ın yerine belediye meclisinde yapılan seçimde başkanlık görevine MHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi veteriner hekim Yasin Dumlupınar seçildi.
15 üyeli belediye meclisinde AK Parti aday çıkarmazken oylamaya katılan 11 üyenin tamamı MHP adayına oy verdi. 11 OYLA SEÇİLDİ Mayıs ayı meclis toplantısının 1. maddesi olan Belediye Başkanlığı seçimi için 15 Belediye Meclis üyesinden 11 tanesi oylamaya katıldı. Belediye Başkan Vekili Ahmet Akşehirlioğlu’nun yönettiği oturumda AK Parti aday çıkarmazken MHP veteriner hekim Yasin Dumlupınar’ı tek aday olarak gösterdi. Kapalı zarf usulü yapılan oylamada, katılan meclis üyelerinin tamamının oyunu alan veteriner hekim Yasin Dumlupınar 11 oyla Selendi’nin yeni Belediye Başkanı seçildi. 1 meclis üyesinin mazeret vererek katılmadığı oylama sonrası, 3 meclis üyesi de mazeret göstermeden meclis toplantısına katılmadı. Yapılan meclis toplantısında gündem maddelerinin bazıları komisyonlara havale edilirken, bazıları da oy birliği ile kabul edildi. Oylama sonrası tebrikleri kabul eden Yasin Dumlupınar teşekkür konuşmasında, "Bu görevi bana layık gördüler. AK Partili meclis üyeleri ağabeylerime ve diğer meclis üyesi arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizler bu memleketin insanlarıyız, bu memleketimize hizmet edeceğiz. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde yarım kalan projelere tamamlayacağız" dedi.                          
MHP'den 27. Dönem Milletvekili aday adayı olmak için Selendi Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Eczacı Nurullah Savaş’ın yerine belediye meclisinde yapılan seçimde başkanlık görevine MHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi veteriner hekim Yasin Dumlupınar seçildi.
15 üyeli belediye meclisinde AK Parti aday çıkarmazken oylamaya katılan 11 üyenin tamamı MHP adayına oy verdi.

11 OYLA SEÇİLDİ
Mayıs ayı meclis toplantısının 1. maddesi olan Belediye Başkanlığı seçimi için 15 Belediye Meclis üyesinden 11 tanesi oylamaya katıldı. Belediye Başkan Vekili Ahmet Akşehirlioğlu’nun yönettiği oturumda AK Parti aday çıkarmazken MHP veteriner hekim Yasin Dumlupınar’ı tek aday olarak gösterdi. Kapalı zarf usulü yapılan oylamada, katılan meclis üyelerinin tamamının oyunu alan veteriner hekim Yasin Dumlupınar 11 oyla Selendi’nin yeni Belediye Başkanı seçildi. 1 meclis üyesinin mazeret vererek katılmadığı oylama sonrası, 3 meclis üyesi de mazeret göstermeden meclis toplantısına katılmadı. Yapılan meclis toplantısında gündem maddelerinin bazıları komisyonlara havale edilirken, bazıları da oy birliği ile kabul edildi. Oylama sonrası tebrikleri kabul eden Yasin Dumlupınar teşekkür konuşmasında, "Bu görevi bana layık gördüler. AK Partili meclis üyeleri ağabeylerime ve diğer meclis üyesi arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizler bu memleketin insanlarıyız, bu memleketimize hizmet edeceğiz. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde yarım kalan projelere tamamlayacağız" dedi.                        


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.