ŞEHZADELER BELEDİYESİ VE HALK EĞİTİM İŞBİRLİĞİ KISA SÜREDE MEYVELERİNİ VERDİ

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2018 - 10:10, Güncelleme: 25.01.2018 - 10:10
 

ŞEHZADELER BELEDİYESİ VE HALK EĞİTİM İŞBİRLİĞİ KISA SÜREDE MEYVELERİNİ VERDİ

Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan işbirliği protokolüyle mahallelerde bulunan belediyeye ait tüm eski belediye binaları Halk Eğitim Merkezi'ne tahsis edildi.
Şehzadeler Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği protokolü kısa sürede meyvelerini vermeye başladı. Binaların tahsis edilmesinden kısa bir süre sonra Karaoğlanlı, Selimşahlar, Aşağı Çobanisa, Sancaklı Bozköy, Karaağaçlı, Nurlupınar ve Sancaklı İğdecik Mahalleleri'nde bulunan eski belediye binalarında bayanlara yönelik el sanatları ve dikiş nakış kursları ile iğne oyası kursları açıldı. Açılan kurslara 110 kadın kursiyer katılıyor. KANCA, BAŞKAN ÇELİK'E TEŞEKKÜR ETTİ ' Hedefimiz, her zaman her yerde eğitim ' sloganıyla hareket ettiklerini vurgulayan Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca, " Önümüzdeki günlerde Hacıhaliller ve Hamzabeyli Mahalleleri'nde de kurslar açılacak. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ediyoruz. ' Halka hizmet hakka hizmet ' anlayışıyla bizlere destek olan bir Belediye Başkanı'mız ve Kaymakam'ımız olduğu için çok şanslıyız. Tüm eğitici ve kursiyerlere başarılar diliyorum " dedi. 
Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında geçtiğimiz günlerde imzalanan işbirliği protokolüyle mahallelerde bulunan belediyeye ait tüm eski belediye binaları Halk Eğitim Merkezi'ne tahsis edildi.

Şehzadeler Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği protokolü kısa sürede meyvelerini vermeye başladı. Binaların tahsis edilmesinden kısa bir süre sonra Karaoğlanlı, Selimşahlar, Aşağı Çobanisa, Sancaklı Bozköy, Karaağaçlı, Nurlupınar ve Sancaklı İğdecik Mahalleleri'nde bulunan eski belediye binalarında bayanlara yönelik el sanatları ve dikiş nakış kursları ile iğne oyası kursları açıldı. Açılan kurslara 110 kadın kursiyer katılıyor.

KANCA, BAŞKAN ÇELİK'E TEŞEKKÜR ETTİ

' Hedefimiz, her zaman her yerde eğitim ' sloganıyla hareket ettiklerini vurgulayan Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca, " Önümüzdeki günlerde Hacıhaliller ve Hamzabeyli Mahalleleri'nde de kurslar açılacak. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür ediyoruz. ' Halka hizmet hakka hizmet ' anlayışıyla bizlere destek olan bir Belediye Başkanı'mız ve Kaymakam'ımız olduğu için çok şanslıyız. Tüm eğitici ve kursiyerlere başarılar diliyorum " dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.