DEMOKRAT PARTİ’DE İSTİFA DEPREMİ

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2022 - 16:08, Güncelleme: 26.09.2022 - 16:08
 

DEMOKRAT PARTİ’DE İSTİFA DEPREMİ

Demokrat Parti Yunusemre’de istifa depremi yaşandı. Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü ve 15 kişilik yönetim kadrosu partilerinden istifa etti.
İstifa kararının ardından Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü açıklamalarda bulundu. “İSTİFA ETMİŞ BULUNMAKTAYIZ” Partinin büyüme ve gelişmesinin devam ettirilemediğini söyleyen Ünlü, “2 yılı aşkın bir süredir gururla temsil ettiğim ve yürüttüğüm Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevimden, gençlerin dinamizmine ve heveslerine ket vurulduğundan, partinin büyümesi ve gelişmesi devam ettirilemediğinden ötürü ben ve yönetimim istifa etmiş bulunmaktayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız hizmetler ve çalışmalar tüm kamuoyu tarafından bilinmekte ve takdir görmektedir.” Dedi “HEPSİ DE BAŞIMIN TACIDIR” Açıklamasının devamında Ünlü, “Büyük umutlarla yer aldığım partinin her bir üyesini ailem olarak gördüğümü bilmenizi isterim. Hepsi de başımın tacıdır, haklarını helal etmelerini dilerim, benden yana hepsine helaldir. Yapmış olduğumuz bu istifanın parti içerisindeki sorunların çözümüne vesile olmasını diliyorum. Tüm partili kardeşlerime başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum. Güzel ülkemizin ve tüm kamuoyunun sesi olmaya devam edebilmek adına siyasi hayatıma devam etmek ümidiyle.” açıklamasında bulundu.
Demokrat Parti Yunusemre’de istifa depremi yaşandı. Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü ve 15 kişilik yönetim kadrosu partilerinden istifa etti.

İstifa kararının ardından Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü açıklamalarda bulundu.

“İSTİFA ETMİŞ BULUNMAKTAYIZ”

Partinin büyüme ve gelişmesinin devam ettirilemediğini söyleyen Ünlü, “2 yılı aşkın bir süredir gururla temsil ettiğim ve yürüttüğüm Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı görevimden, gençlerin dinamizmine ve heveslerine ket vurulduğundan, partinin büyümesi ve gelişmesi devam ettirilemediğinden ötürü ben ve yönetimim istifa etmiş bulunmaktayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız hizmetler ve çalışmalar tüm kamuoyu tarafından bilinmekte ve takdir görmektedir.” Dedi

“HEPSİ DE BAŞIMIN TACIDIR”

Açıklamasının devamında Ünlü, “Büyük umutlarla yer aldığım partinin her bir üyesini ailem olarak gördüğümü bilmenizi isterim. Hepsi de başımın tacıdır, haklarını helal etmelerini dilerim, benden yana hepsine helaldir. Yapmış olduğumuz bu istifanın parti içerisindeki sorunların çözümüne vesile olmasını diliyorum. Tüm partili kardeşlerime başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum. Güzel ülkemizin ve tüm kamuoyunun sesi olmaya devam edebilmek adına siyasi hayatıma devam etmek ümidiyle.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.