İYİ PARTİLİ AKÇAY; “BU SEÇİM BELKİ DE SON SEÇİM”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2023 - 11:26, Güncelleme: 02.04.2023 - 11:26
 

İYİ PARTİLİ AKÇAY; “BU SEÇİM BELKİ DE SON SEÇİM”

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adaylığını açıklayan; İYİ Parti Genel Merkez Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Doç. Dr. Levent Akçay bugün düzenlenecek olan temayül öncesinde Manisa’da Denge Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.
“Bu seçim belki de son seçim” diyen Akçay; “Değeri anlaşılamamış, büyük kentlerin gerisinde bırakılmış; topraklarında yazılı olmayan tarihten; yazılı tarihe kadar yüzlerce kültürün yaşayıp geçtiği aziz hemşerilerimle buluşmaktan son derece mutluyum. Bir tane olan ama tamamen bizi temsil eden oy hakkımızı yarın kesinlikle kullanmalıyız. Teşkilatımız Manisamızı yukarıya taşıyacak adaylarını seçmeli. Adaleti, dürüstlüğü, adam gibi adam olmayı gösterme zamanı. Şahsım olarak partimizi TBMM'de en üst düzeyde temsil edeceğime, Manisa için yanıp tutuşacağıma, bu uğurda her şeyi bir kenarda bırakacağıma ben söz veriyorum. Ön seçim sonuçlarımız şimdiden Manisamıza hayırlı olsun.” dedi. LEVENT AKÇAY KİMDİR? 1965 Turgutlu doğumlu olan Akçay; İlk, orta ve liseyi Turgutlu'da okudu. Tıp fakültesi sonrası 1988-1992 yılları arasında Manisa 2 No'lu Sağlık Ocağı’nda çalıştı. 1995 yılında Göz Hastalıkları Uzmanı oldu. Dr. Lütfi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve klinik şef yardımcılığı yaptı. Kendisinin keşfettiği iki cerrahi yöntem uluslararası yayınlarda kabul edilmiştir. 200’ün üzerinde bilimsel yayını vardır.2011 MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayıdır. 2014 MHP Kadıköy Belediye Başkan Adayıdır. MHP’nin olağanüstü kongre kararı almayıp, AKP ile anlaşması üzerine istifa edip İYİ Parti saflarına katılmıştır. İYİ Parti Yüksek İstişare Komisyon Üyesi’dir. İYİ Parti Sağlık Politikaları Geriatri Komisyon Başkanı’dır. *** AKTİF GÖREV ALDIĞI ÜYELİKLERİ *Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi, *Türk Oftalmoloji Derneği Oküloplasti, Katarakt Refraktif Cerrahi, Eğitim planlama branşlarında aktif üye, *American Academy of Ophthalmology TCOD/TROS Eğitim ve Board Başkan Yardımcısı, *European Society of Ophthalmic Plastic and Reconstructive Surgery, *Türk Cumhuriyetleri Oftalmaloji Derneği Üyesi, *Türk Tabipler Birliği Üyesi. ÖDÜLLER * Türk Oftalmoloji Derneği En İyi Araştırma Ödülü (2 defa) * En İyi Cerrahi Video Ödülü (6 defa) * En İyi Medikal Fotoğraf Ödülü Musa Akar
Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adaylığını açıklayan; İYİ Parti Genel Merkez Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Doç. Dr. Levent Akçay bugün düzenlenecek olan temayül öncesinde Manisa’da Denge Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

“Bu seçim belki de son seçim” diyen Akçay; “Değeri anlaşılamamış, büyük kentlerin gerisinde bırakılmış; topraklarında yazılı olmayan tarihten; yazılı tarihe kadar yüzlerce kültürün yaşayıp geçtiği aziz hemşerilerimle buluşmaktan son derece mutluyum. Bir tane olan ama tamamen bizi temsil eden oy hakkımızı yarın kesinlikle kullanmalıyız. Teşkilatımız Manisamızı yukarıya taşıyacak adaylarını seçmeli. Adaleti, dürüstlüğü, adam gibi adam olmayı gösterme zamanı. Şahsım olarak partimizi TBMM'de en üst düzeyde temsil edeceğime, Manisa için yanıp tutuşacağıma, bu uğurda her şeyi bir kenarda bırakacağıma ben söz veriyorum. Ön seçim sonuçlarımız şimdiden Manisamıza hayırlı olsun.” dedi.

LEVENT AKÇAY KİMDİR?

1965 Turgutlu doğumlu olan Akçay; İlk, orta ve liseyi Turgutlu'da okudu.

Tıp fakültesi sonrası 1988-1992 yılları arasında Manisa 2 No'lu Sağlık Ocağı’nda çalıştı.

1995 yılında Göz Hastalıkları Uzmanı oldu. Dr. Lütfi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve klinik şef yardımcılığı yaptı. Kendisinin keşfettiği iki cerrahi yöntem uluslararası yayınlarda kabul edilmiştir. 200’ün üzerinde bilimsel yayını vardır.2011 MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayıdır. 2014 MHP Kadıköy Belediye Başkan Adayıdır. MHP’nin olağanüstü kongre kararı almayıp, AKP ile anlaşması üzerine istifa edip İYİ Parti saflarına katılmıştır. İYİ Parti Yüksek İstişare Komisyon Üyesi’dir. İYİ Parti Sağlık Politikaları Geriatri Komisyon Başkanı’dır.

***

AKTİF GÖREV ALDIĞI ÜYELİKLERİ

*Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi,

*Türk Oftalmoloji Derneği Oküloplasti, Katarakt Refraktif Cerrahi, Eğitim planlama branşlarında aktif üye,

*American Academy of Ophthalmology TCOD/TROS Eğitim ve Board Başkan Yardımcısı,

*European Society of Ophthalmic Plastic and Reconstructive Surgery,

*Türk Cumhuriyetleri Oftalmaloji Derneği Üyesi,

*Türk Tabipler Birliği Üyesi.

ÖDÜLLER

* Türk Oftalmoloji Derneği En İyi Araştırma Ödülü (2 defa)

* En İyi Cerrahi Video Ödülü (6 defa)

* En İyi Medikal Fotoğraf Ödülü

Musa Akar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.