KUMBARACI, MİMARLAR ODASI’NDA MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2023 - 11:49, Güncelleme: 03.04.2023 - 11:49
 

KUMBARACI, MİMARLAR ODASI’NDA MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mimar Fisun KUMBARACI mensubu olduğu Manisa Mimarlar Odasını ziyaret etti.
Mimarlar Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Manisa, mesleki sorunlar ve asrın felaketi üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. KUMBARACI’DAN TEŞEKKÜR Mimar Fisun KUMBARACI, bu süreçte meslektaşlarımın desteği benim için çok değerli diyerek oda başkanı Gülhan’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. “TBMM’DE DAHA ÇOK MİMAR MÜHENDİS OLMALI” Oda Başkanı Mimar Gülhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, meslektaşları KUMBARACI’yı Meclis’te Görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. “Asrın felaketi sonrasında TBMM de daha çok mimar mühendis olmalı” şeklinde konuştu. -Belgin Koçak
AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mimar Fisun KUMBARACI mensubu olduğu Manisa Mimarlar Odasını ziyaret etti.

Mimarlar Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Manisa, mesleki sorunlar ve asrın felaketi üzerine bir sohbet gerçekleştirildi.

KUMBARACI’DAN TEŞEKKÜR

Mimar Fisun KUMBARACI, bu süreçte meslektaşlarımın desteği benim için çok değerli diyerek oda başkanı Gülhan’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

“TBMM’DE DAHA ÇOK MİMAR MÜHENDİS OLMALI”

Oda Başkanı Mimar Gülhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, meslektaşları KUMBARACI’yı Meclis’te Görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. “Asrın felaketi sonrasında TBMM de daha çok mimar mühendis olmalı” şeklinde konuştu. -Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.