MHP’Lİ AKÇAY MİLLET İTTİFAKI’NI HEDEF ALDI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2023 - 11:02, Güncelleme: 03.04.2023 - 11:02
 

MHP’Lİ AKÇAY MİLLET İTTİFAKI’NI HEDEF ALDI

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 6'lı masanın asıl paydaşının HDP olduğunu belirtti. MHP’li Akçay, "Asıl ittifak CHP ile HDP arasında kurulmuştur. Peki diğer ortaklar nedir? Onlar gazoz kapağıdır, gazoz kapağı. İHA, SİHA ve Kızılelma'ya uzanan elleri kırarız." açıklamasında bulundu.
Salihli ilçesinde Sanko Enerji tarafından Kurtuluş Mahallesi'ne yaptırılan pazar yerinin açılış töreninde konuşan Akçay, 1946'daki çok partili dönemden 2018 genel seçimlerine kadar Türkiye'nin 72 yıllık yönetim ve siyasi hayatının bilançosunun istikrarsızlık olduğunu belirterek 72 yılda 51 hükümetin değiştiğini, bunlardan 17'sinin koalisyon, 6'sının azınlık hükümeti, 3'ünün darbe yönetimi, 2'sinin de geçici hükümet olduğunu söyledi. MHP’Lİ AKÇAY’DAN KAOS ÇIKIŞI Akçay, Millet İttifakı'nı eleştirerek "7'li masanın açık açık söylemlerinden çıkan netice şu: 'Biz Türkiye'yi 7-8, daha söyleyemedikleri terör örgütleri ile ABD ve Avrupa ile birlikte yöneteceğiz' diyor. Bunu Kılıçdaroğlu, 'Dostlarımızla yöneteceğiz' şeklinde ifade ediyor. Dostlarımız dedikleri, Türkiye düşmanları, terör örgütleriyle Türkiye düşmanlarıyla ülke yönetmeye talip olduklarını ifade ediyorlar ki bu Türkiye'yi kaos, kargaşaya sürüklemenin bir değişik ifadesidir." diye konuştu. “ONLAR GAZOZ KAPAĞIDIR” CHP ile HDP arasındaki ilişkiye de değinen Akçay, "Asıl ittifak CHP ile HDP arasında kurulmuştur. Peki diğer ortaklar nedir? Onlar gazoz kapağıdır, gazoz kapağı. Peki bu gazoz kapaklarından biri olan Ali Babacan, iftihar ettiğimiz projelerimize ne diyor? 'İHA, SİHA ve Kızılelma'ya dokunacağız' diyor. İHA, SİHA ve Kızılelma'ya uzanan elleri kırarız." ifadelerini kullandı. -Belgin koçak
MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 6'lı masanın asıl paydaşının HDP olduğunu belirtti. MHP’li Akçay, "Asıl ittifak CHP ile HDP arasında kurulmuştur. Peki diğer ortaklar nedir? Onlar gazoz kapağıdır, gazoz kapağı. İHA, SİHA ve Kızılelma'ya uzanan elleri kırarız." açıklamasında bulundu.

Salihli ilçesinde Sanko Enerji tarafından Kurtuluş Mahallesi'ne yaptırılan pazar yerinin açılış töreninde konuşan Akçay, 1946'daki çok partili dönemden 2018 genel seçimlerine kadar Türkiye'nin 72 yıllık yönetim ve siyasi hayatının bilançosunun istikrarsızlık olduğunu belirterek 72 yılda 51 hükümetin değiştiğini, bunlardan 17'sinin koalisyon, 6'sının azınlık hükümeti, 3'ünün darbe yönetimi, 2'sinin de geçici hükümet olduğunu söyledi.

MHP’Lİ AKÇAY’DAN KAOS ÇIKIŞI

Akçay, Millet İttifakı'nı eleştirerek "7'li masanın açık açık söylemlerinden çıkan netice şu: 'Biz Türkiye'yi 7-8, daha söyleyemedikleri terör örgütleri ile ABD ve Avrupa ile birlikte yöneteceğiz' diyor. Bunu Kılıçdaroğlu, 'Dostlarımızla yöneteceğiz' şeklinde ifade ediyor. Dostlarımız dedikleri, Türkiye düşmanları, terör örgütleriyle Türkiye düşmanlarıyla ülke yönetmeye talip olduklarını ifade ediyorlar ki bu Türkiye'yi kaos, kargaşaya sürüklemenin bir değişik ifadesidir." diye konuştu.

“ONLAR GAZOZ KAPAĞIDIR”

CHP ile HDP arasındaki ilişkiye de değinen Akçay, "Asıl ittifak CHP ile HDP arasında kurulmuştur. Peki diğer ortaklar nedir? Onlar gazoz kapağıdır, gazoz kapağı. Peki bu gazoz kapaklarından biri olan Ali Babacan, iftihar ettiğimiz projelerimize ne diyor? 'İHA, SİHA ve Kızılelma'ya dokunacağız' diyor. İHA, SİHA ve Kızılelma'ya uzanan elleri kırarız." ifadelerini kullandı. -Belgin koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.