AHMET BAYRAM YOĞUN MESAİDE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2018 - 08:15, Güncelleme: 30.06.2018 - 08:15
 

AHMET BAYRAM YOĞUN MESAİDE

Atletizm branşındaManisa’nın ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un adını başarıyla temsil eden Ahmet Bayram’ı yoğun bir yarış programı bekliyor. Temmuz ayı içerisinde Bursa ve Erciyes’te toplam üç yarış koşacak olan şampiyon atletin hedefi, yine Manisa’yı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’u başarıyla temsil etmek.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram’ı yoğun bir yarış programı bekliyor. Şu ana kadar katıldığı yarışmalarda yüzlerce kupa ve madalya kazanan şampiyon atlet, Temmuz ayı içerisinde toplam üç yarış koşacak. 1 Temmuz tarihinde Bursa Karacabey Belediyesi’nin düzenleyeceği ‘Uluslararası Leylek Festivali’ kapsamında düzenlenecek olan maratonda Manisa’yı ve kulübünü temsil edecek olan Ahmet Bayram, 6-7 Temmuz tarihleri arasında ise Erciyes’te düzenlenecek olan ‘Sky Ultra Trail Run’ koşusunda ter döktükten sonra bu kez 15 Temmuz tarihinde Bursa’nın Kestel ilçesinde düzenlenecek olan  ‘Kazancı Dostluk’ koşusunda boy gösterecek. 3 YARIŞTA TOPLAM 50 KM KOŞACAK Bursa ve Erciyes’te katılacağı yarışmalarda toplam 50 kilometre koşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram yaptığı açıklamada: “Yoğun bir tempoda Temmuz ayı içerisinde katılacağım yarışmalara hazırlanıyorum. Hedefim bu üç yarışmada da kulübümüzün ve Manisamızın adını başarıyla temsil etmek. Bana her zaman büyük destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuza yine layık olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Katılacağım üç yarışmada da başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.  
Atletizm branşındaManisa’nın ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un adını başarıyla temsil eden Ahmet Bayram’ı yoğun bir yarış programı bekliyor. Temmuz ayı içerisinde Bursa ve Erciyes’te toplam üç yarış koşacak olan şampiyon atletin hedefi, yine Manisa’yı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’u başarıyla temsil etmek.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram’ı yoğun bir yarış programı bekliyor. Şu ana kadar katıldığı yarışmalarda yüzlerce kupa ve madalya kazanan şampiyon atlet, Temmuz ayı içerisinde toplam üç yarış koşacak. 1 Temmuz tarihinde Bursa Karacabey Belediyesi’nin düzenleyeceği ‘Uluslararası Leylek Festivali’ kapsamında düzenlenecek olan maratonda Manisa’yı ve kulübünü temsil edecek olan Ahmet Bayram, 6-7 Temmuz tarihleri arasında ise Erciyes’te düzenlenecek olan ‘Sky Ultra Trail Run’ koşusunda ter döktükten sonra bu kez 15 Temmuz tarihinde Bursa’nın Kestel ilçesinde düzenlenecek olan  ‘Kazancı Dostluk’ koşusunda boy gösterecek.



3 YARIŞTA TOPLAM 50 KM KOŞACAK
Bursa ve Erciyes’te katılacağı yarışmalarda toplam 50 kilometre koşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram yaptığı açıklamada: “Yoğun bir tempoda Temmuz ayı içerisinde katılacağım yarışmalara hazırlanıyorum. Hedefim bu üç yarışmada da kulübümüzün ve Manisamızın adını başarıyla temsil etmek. Bana her zaman büyük destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuza yine layık olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Katılacağım üç yarışmada da başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.