Altay, Tolga Ünlü ile sözleşme uzattı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2022 - 13:00, Güncelleme: 13.07.2022 - 13:00
 

Altay, Tolga Ünlü ile sözleşme uzattı

Altay, 32 yaşındaki sağ bek oyuncusu Tolga Ünlü’nün sözleşmesini 2 yıl uzattı.
Altay, 32 yaşındaki sağ bek oyuncusu Tolga Ünlü’nün sözleşmesini 2 yıl uzattı. Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Altay, yaşadığı mali sorunlar sebebiyle 1 dönemlik transfer yasağı almıştı. Geçtiğimiz hafta genç oyuncusu Kazımcan Karataş’ı Galatasaray’a satarak 20 milyon TL bonservis geliri elde eden siyah-beyazlılar, söz konusu parayla oyuncularını kadroda tutmaya çalışıyor. İbrahim Öztürk, Ozan Evrim Özenç ve Özgür Özkaya ile tekrar anlaşan İzmir temsilcisi, son olarak 2 sezondur kadrosunda bulunan ve sözleşmesi sona eren Tolga Ünlü ile anlaşmaya vardı. Altay, 32 yaşındaki sağ bek oyuncusunun sözleşmesinin 2 yıl uzatıldığını duyurdu. Transferi sosyal medya hesaplarından duyuran siyah-beyazlılar, Tolga Ünlü’ye başarılar diledi. Altay formasıyla toplamda 45 resmi maça çıkan deneyimli sağ bek, söz konusu maçlarda 5 asist yapma başarısı gösterdi.
Altay, 32 yaşındaki sağ bek oyuncusu Tolga Ünlü’nün sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Altay, 32 yaşındaki sağ bek oyuncusu Tolga Ünlü’nün sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Altay, yaşadığı mali sorunlar sebebiyle 1 dönemlik transfer yasağı almıştı. Geçtiğimiz hafta genç oyuncusu Kazımcan Karataş’ı Galatasaray’a satarak 20 milyon TL bonservis geliri elde eden siyah-beyazlılar, söz konusu parayla oyuncularını kadroda tutmaya çalışıyor. İbrahim Öztürk, Ozan Evrim Özenç ve Özgür Özkaya ile tekrar anlaşan İzmir temsilcisi, son olarak 2 sezondur kadrosunda bulunan ve sözleşmesi sona eren Tolga Ünlü ile anlaşmaya vardı. Altay, 32 yaşındaki sağ bek oyuncusunun sözleşmesinin 2 yıl uzatıldığını duyurdu. Transferi sosyal medya hesaplarından duyuran siyah-beyazlılar, Tolga Ünlü’ye başarılar diledi.

Altay formasıyla toplamda 45 resmi maça çıkan deneyimli sağ bek, söz konusu maçlarda 5 asist yapma başarısı gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.