BÜYÜKŞEHİRDE KULAÇ ATAN SPORCULAR FENERBAHÇE’YE TRANSFER OLDULAR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2022 - 15:43, Güncelleme: 26.10.2022 - 15:43
 

BÜYÜKŞEHİRDE KULAÇ ATAN SPORCULAR FENERBAHÇE’YE TRANSFER OLDULAR

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılı sporcuları Nehir Toker ve Özlem Yetim başarılı performanslarıyla gözleri üzerine çekti. Yeşil-beyazlı kulüpte uzun yıllar kulaç atan iki sporcu birer yıldız olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu.
Uzun yıllardır Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde sportif faaliyetlerini yürüten, yüzme branşı sporcuları Nehir Toker ve Özlem Yetim, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu. Başarılı sporcuları konuk eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, sporcuları kutlayarak, yeni kulüplerinde başarılar diledi. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Branşı Antrenörü Sinan Aktılav da yer aldı. “ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAĞINA İNANIYORUM” Yeşil-beyazlı kulüpten yıldız sporcuların çıkmasının kendilerini gururlandırdığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı,” Nehir Toker ve Özlem Yetim’in gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Her iki sporcumuzu, ailelerini ve onları yetiştiren değerli antrenörlerimize teşekkür ediyorum ”dedi. ANTRENÖRLERİNDEN BAŞARILAR DİLEĞİ Uzun yıllardır Nehir Toker ve Özlem Yetim’in antrenörlüğünü yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Antrenörü Sinan Aktılav, “Sporcularımız yükselen başarılı form grafiği ile Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu. Yıldız sporcularımızın Olimpiyat sporcusu olma yolunda ilerleyeceklerine inanıyorum” dedi
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılı sporcuları Nehir Toker ve Özlem Yetim başarılı performanslarıyla gözleri üzerine çekti. Yeşil-beyazlı kulüpte uzun yıllar kulaç atan iki sporcu birer yıldız olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Uzun yıllardır Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde sportif faaliyetlerini yürüten, yüzme branşı sporcuları Nehir Toker ve Özlem Yetim, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu. Başarılı sporcuları konuk eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, sporcuları kutlayarak, yeni kulüplerinde başarılar diledi. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Branşı Antrenörü Sinan Aktılav da yer aldı.

“ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAĞINA İNANIYORUM”

Yeşil-beyazlı kulüpten yıldız sporcuların çıkmasının kendilerini gururlandırdığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı,” Nehir Toker ve Özlem Yetim’in gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Her iki sporcumuzu, ailelerini ve onları yetiştiren değerli antrenörlerimize teşekkür ediyorum ”dedi.

ANTRENÖRLERİNDEN BAŞARILAR DİLEĞİ

Uzun yıllardır Nehir Toker ve Özlem Yetim’in antrenörlüğünü yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Antrenörü Sinan Aktılav, “Sporcularımız yükselen başarılı form grafiği ile Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu. Yıldız sporcularımızın Olimpiyat sporcusu olma yolunda ilerleyeceklerine inanıyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.