KEREM KAMAL YİNE TARİH YAZDI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2022 - 18:49, Güncelleme: 21.10.2022 - 18:49
 

KEREM KAMAL YİNE TARİH YAZDI

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Kerem Kamal İspanya’da yapılan U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda 60 kiloda Azeri rakibini yenip altın madalya kazandı.
İspanya’nın Pontevedra kentinde 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenen dev organizasyonda Avrupa Şampiyonu Kerem Kamal, 60 kilo grekoromen stil güreşte Azeri rakibi Nihat Zahid Mammadli ile karşı karşıya geldi. ZORLU RAKİPLERİNİ RAHAT GEÇTİ Kamal, Azeri rakibini 8-0 teknik üstünlük ile mağlup etti. Kamal şampiyonanın 1/8 turunda İranlı Omid Hossein Arami’yi, çeyrek finalde İsrailli rakibi Melkamu Fetene’yi, yarı finalde de Gürcü rakibi Irakli Dzimistarishvili’yi mağlup etmişti. “KEREM KAMAL'I CANDAN TEBRİK EDİYORUM” Büyük başarısından dolayı Kerem Kamal’ı tebrik eden Yumrukaya, "Dünya Şampiyonumuz Kerem Kamal ile Manisa’da bulunan spor salonundaki sohbetimizde Dünya Şampiyonu olacağının sözünü vermişti. Bu verdiği sözü tuttuğu için Manisalılar adına Kerem Kamal'ı candan tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." açıklamasında bulundu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Kerem Kamal İspanya’da yapılan U23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda 60 kiloda Azeri rakibini yenip altın madalya kazandı.

İspanya’nın Pontevedra kentinde 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenen dev organizasyonda Avrupa Şampiyonu Kerem Kamal, 60 kilo grekoromen stil güreşte Azeri rakibi Nihat Zahid Mammadli ile karşı karşıya geldi.

ZORLU RAKİPLERİNİ RAHAT GEÇTİ

Kamal, Azeri rakibini 8-0 teknik üstünlük ile mağlup etti. Kamal şampiyonanın 1/8 turunda İranlı Omid Hossein Arami’yi, çeyrek finalde İsrailli rakibi Melkamu Fetene’yi, yarı finalde de Gürcü rakibi Irakli Dzimistarishvili’yi mağlup etmişti.

“KEREM KAMAL'I CANDAN TEBRİK EDİYORUM”

Büyük başarısından dolayı Kerem Kamal’ı tebrik eden Yumrukaya, "Dünya Şampiyonumuz Kerem Kamal ile Manisa’da bulunan spor salonundaki sohbetimizde Dünya Şampiyonu olacağının sözünü vermişti. Bu verdiği sözü tuttuğu için Manisalılar adına Kerem Kamal'ı candan tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.