BBP’Lİ ADAY ADAYI CENGİZ APAYDIN ETV’DEN MANİSALILARA SESLENDİ

SİYASET 06.04.2023 - 17:00, Güncelleme: 06.04.2023 - 17:00
 

BBP’Lİ ADAY ADAYI CENGİZ APAYDIN ETV’DEN MANİSALILARA SESLENDİ

BBP Manisa Milletvekili Aday Adayı Cengiz Apaydın, ETV’de Seçim Masası programına konuk oldu. Belgin Koçak’ın sorularını yanıtlayan Apaydın, “Manisa için elimizden geleni yapacağız. Bizim bir davamız var. Biz devletçiyiz, devletin yanındayız. Vatandaşların isteklerini elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Bizi canı gönülden desteklemelerini istiyoruz.” diye konuştu.
Gündeme dair değerlendirmelerde de bulunan BBP Manisa Milletvekili Aday Adayı Cengiz Apaydın, konuşmasında Manisalılardan destek istedi.  “BİZ DEVLETÇİYİZ, DEVLETİN YANINDAYIZ” BBP Manisa Milletvekili Aday Adayı Cengiz Apaydın, “Kimse bizi majör bir grupla yan yana koymaya çalışmasın. Bizim bir davamız var. Biz devletçiyiz, devletin yanındayız. Bize göre Cumhur İttifakı devlet demek. Karşı tarafın HDP ile ittifak içinde olduğunu herkes biliyor. Daha sahalara inmedik bunu insanlara anlatacağız. Ben Kürt kardeşlerimizden şunu istiyorum. Onları (HDP) desteklemesinler. Biz HDP’ye yeşil ışık yakan bir ittifakta değiliz. İnşallah onlar meclisten de gidecek. Nereye gidecekler? Geldikleri yere. Dağdan geldi onlar, hepsini biliyoruz. Karşı taraftaki Millet İttifakı’nın şuanda gizli anlaşmalarla Selahattin Demirtaş’a özgürlük istediğini biliyoruz. Kardeşinin Kandil’de olduğunu da biliyoruz.“ şeklinde konuştu. “BİZİM İÇİN BİR FIRSAT” Apaydın, “Biz oylarımızı istiyoruz. Partimiz kurulduğundan bu yana ilk defa baraj sorunu olmadan meclise girmeye çalışıyoruz. Bu bizim için bir fırsat, bunu iyi kullanmak istiyoruz. Biz mecliste olmak zorundayız. Biz ezilen değiliz, yaralı aslan uyandı. Bu dava uyanıyor. Bizim kimseden korkumuz yok.” şeklinde konuştu. “BUNUN HESABINI SORACAĞIZ” Apaydın, “Sayın Devlet Bahçeli’ye sormak istiyorum. Sizin dava arkadaşınız bir suikasta kurban gitmiş ya da gerçekten kaza olmuş. Benim arkadaşım olsa neden öldü bunun arkasını araştırırım. Siz aynı davada bulunmuşsunuz. Sinan Ateş’i öldüren konjektör kim, hangi marjinal grup? Sağcı solcu fark etmez biz bunun hesabını soracağız.” ifadelerini kullandı.    “İLK ÖNERGE PKK KONUSU OLACAK” Apaydın, “Ben iddia ediyorum, 14 Mayıstan sonra bizim vereceğimiz ilk önerge PKK konusu olacak. Bitirilmesi için tam destek olacağız.“ dedi. “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ” Apaydın, “Manisa için elimizden geleni yapacağız. Maalesef Kula’daki jeopark belediyelere devir olmuş, belediyeler zayıf kaldı. İlk önergemiz jeoparkı belediyeden alıp Turizm Bakanlığı’na geçirmeyi düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.    “BİZE GÜVENİN” Apaydın, “Sahalara ineceğiz, kapı kapı gezeceğiz, start vermeye başladık. Vatandaşların isteklerini elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Bizi canı gönülden desteklemelerini istiyoruz. Sizden oy istiyoruz. Gerçekten biz halkın içinde olan insanlarız, bize güvenin. Hakikaten onurlu bir yere oy vereceksiniz.” diyerek sözlerine son verdi. Belgin Koçak
BBP Manisa Milletvekili Aday Adayı Cengiz Apaydın, ETV’de Seçim Masası programına konuk oldu. Belgin Koçak’ın sorularını yanıtlayan Apaydın, “Manisa için elimizden geleni yapacağız. Bizim bir davamız var. Biz devletçiyiz, devletin yanındayız. Vatandaşların isteklerini elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Bizi canı gönülden desteklemelerini istiyoruz.” diye konuştu.

Gündeme dair değerlendirmelerde de bulunan BBP Manisa Milletvekili Aday Adayı Cengiz Apaydın, konuşmasında Manisalılardan destek istedi. 

“BİZ DEVLETÇİYİZ, DEVLETİN YANINDAYIZ”

BBP Manisa Milletvekili Aday Adayı Cengiz Apaydın, “Kimse bizi majör bir grupla yan yana koymaya çalışmasın. Bizim bir davamız var. Biz devletçiyiz, devletin yanındayız. Bize göre Cumhur İttifakı devlet demek. Karşı tarafın HDP ile ittifak içinde olduğunu herkes biliyor. Daha sahalara inmedik bunu insanlara anlatacağız. Ben Kürt kardeşlerimizden şunu istiyorum. Onları (HDP) desteklemesinler. Biz HDP’ye yeşil ışık yakan bir ittifakta değiliz. İnşallah onlar meclisten de gidecek. Nereye gidecekler? Geldikleri yere. Dağdan geldi onlar, hepsini biliyoruz. Karşı taraftaki Millet İttifakı’nın şuanda gizli anlaşmalarla Selahattin Demirtaş’a özgürlük istediğini biliyoruz. Kardeşinin Kandil’de olduğunu da biliyoruz.“ şeklinde konuştu.

“BİZİM İÇİN BİR FIRSAT”

Apaydın, “Biz oylarımızı istiyoruz. Partimiz kurulduğundan bu yana ilk defa baraj sorunu olmadan meclise girmeye çalışıyoruz. Bu bizim için bir fırsat, bunu iyi kullanmak istiyoruz. Biz mecliste olmak zorundayız. Biz ezilen değiliz, yaralı aslan uyandı. Bu dava uyanıyor. Bizim kimseden korkumuz yok.” şeklinde konuştu.

“BUNUN HESABINI SORACAĞIZ”

Apaydın, “Sayın Devlet Bahçeli’ye sormak istiyorum. Sizin dava arkadaşınız bir suikasta kurban gitmiş ya da gerçekten kaza olmuş. Benim arkadaşım olsa neden öldü bunun arkasını araştırırım. Siz aynı davada bulunmuşsunuz. Sinan Ateş’i öldüren konjektör kim, hangi marjinal grup? Sağcı solcu fark etmez biz bunun hesabını soracağız.” ifadelerini kullandı.   

“İLK ÖNERGE PKK KONUSU OLACAK”

Apaydın, “Ben iddia ediyorum, 14 Mayıstan sonra bizim vereceğimiz ilk önerge PKK konusu olacak. Bitirilmesi için tam destek olacağız.“ dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Apaydın, “Manisa için elimizden geleni yapacağız. Maalesef Kula’daki jeopark belediyelere devir olmuş, belediyeler zayıf kaldı. İlk önergemiz jeoparkı belediyeden alıp Turizm Bakanlığı’na geçirmeyi düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.   

“BİZE GÜVENİN”

Apaydın, “Sahalara ineceğiz, kapı kapı gezeceğiz, start vermeye başladık. Vatandaşların isteklerini elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Bizi canı gönülden desteklemelerini istiyoruz. Sizden oy istiyoruz. Gerçekten biz halkın içinde olan insanlarız, bize güvenin. Hakikaten onurlu bir yere oy vereceksiniz.” diyerek sözlerine son verdi. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.