NURLUPINARSPOR ZİRVEYE YERLEŞTİ: 4-1

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2022 - 17:49, Güncelleme: 14.11.2022 - 17:49
 

NURLUPINARSPOR ZİRVEYE YERLEŞTİ: 4-1

Süper Amatör Lig B Grubu'nda Sokrates 1965 Nurlupınar Spor Kulübü, Manisa Lalelispor'u 4-1 mağlup etti. Nurlupınar Spor Kulübü'nün gollerini Erkam Çapraz(2), Gökay Tunç ve Yiğit Bakır attı.
Tuncay Erkan Sezonu Süper Amatör Lig B Grubu'nda 5. Hafta oynanan maçta Sokrates 1965 Nurlupınar Spor Kulübü, Manisa Lalelispor'u 4-1 yenilgiye uğrattı. Bu skorla beraber Nurlupınar Spor Kulübü 4'te 4 yaparak puanını 12'ye çıkardı. Manisa Lalelispor ise 3 puanda kaldı. Nurlupınar Spor Kulübü yönetmelik gereği bir hafta BAY geçti. "İNANILMAZ BİR MÜCADELE VARDI" Nurlupınar Spor Kulübü için fedakârlıklar yaptıklarını ifade eden başkan Mehmet Salih Pektaş, "Saha içinde inanılmaz bir mücadele vardı. Bu mücadeleyi gösteren tüm sporcuları tebrik ederim. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzdeki maçlara bakmaya devam edeceğiz. Kulübümüzü daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz." açıklamasında bulundu. "MAÇLARA HAFTA HAFTA BAKIYORUZ" Yoğun bir tempoda maça hazırlandıklarını söyleyen teknik direktör Serkan Gaşi, "Hafta başından beri zorlu bir maç olacağını biliyorduk. İki takım futbolcularını da verdikleri mücadeleden dolayı kutlarım. Hafta başından beri hazırlıklarımızı yoğun bir tempoda gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Manisaspor maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ekibim olarak maçlara hafta hafta bakıyoruz." dedi. "ÖNEMLİ OLAN 3 PUANI KAZANMAKTI" Maçı daha önceden koparmaları gerektiğini  ifade eden Görkem Küçük, "Hocamız Serkan Gaşi'nin direktifleri doğrultusunda Manisa Lalelispor maçına tam konsantre bir şekilde hazırlandık. Maça tempolu ve iyi bir şekilde başlayarak gollleri bulduk. Daha önce koparmamız gereken bir maçı zora soktuk. Önemli olan 3 puanı kazanmaktı. Aynı ciddiyet ve kararlılıkla Manisaspor maçını da kazanarak puanımızı 15'e çıkarmak istiyoruz." ifadesinde bulundu.
Süper Amatör Lig B Grubu'nda Sokrates 1965 Nurlupınar Spor Kulübü, Manisa Lalelispor'u 4-1 mağlup etti. Nurlupınar Spor Kulübü'nün gollerini Erkam Çapraz(2), Gökay Tunç ve Yiğit Bakır attı.

Tuncay Erkan Sezonu Süper Amatör Lig B Grubu'nda 5. Hafta oynanan maçta Sokrates 1965 Nurlupınar Spor Kulübü, Manisa Lalelispor'u 4-1 yenilgiye uğrattı. Bu skorla beraber Nurlupınar Spor Kulübü 4'te 4 yaparak puanını 12'ye çıkardı. Manisa Lalelispor ise 3 puanda kaldı. Nurlupınar Spor Kulübü yönetmelik gereği bir hafta BAY geçti.

"İNANILMAZ BİR MÜCADELE VARDI"

Nurlupınar Spor Kulübü için fedakârlıklar yaptıklarını ifade eden başkan Mehmet Salih Pektaş, "Saha içinde inanılmaz bir mücadele vardı. Bu mücadeleyi gösteren tüm sporcuları tebrik ederim. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzdeki maçlara bakmaya devam edeceğiz. Kulübümüzü daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz." açıklamasında bulundu.

"MAÇLARA HAFTA HAFTA BAKIYORUZ"

Yoğun bir tempoda maça hazırlandıklarını söyleyen teknik direktör Serkan Gaşi, "Hafta başından beri zorlu bir maç olacağını biliyorduk. İki takım futbolcularını da verdikleri mücadeleden dolayı kutlarım. Hafta başından beri hazırlıklarımızı yoğun bir tempoda gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Manisaspor maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ekibim olarak maçlara hafta hafta bakıyoruz." dedi.

"ÖNEMLİ OLAN 3 PUANI KAZANMAKTI"

Maçı daha önceden koparmaları gerektiğini  ifade eden Görkem Küçük, "Hocamız Serkan Gaşi'nin direktifleri doğrultusunda Manisa Lalelispor maçına tam konsantre bir şekilde hazırlandık. Maça tempolu ve iyi bir şekilde başlayarak gollleri bulduk. Daha önce koparmamız gereken bir maçı zora soktuk. Önemli olan 3 puanı kazanmaktı. Aynı ciddiyet ve kararlılıkla Manisaspor maçını da kazanarak puanımızı 15'e çıkarmak istiyoruz." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.